2777
2789
عنوان

دروووددد🙋 ایندفعه ته چین ساختم💚❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 68 پست
نوش جووون چی شد به به

زنده باشیددد

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوشگل .. بی زحمت دستورش هم میدی

عزیزدلم لطف دارین....من برای پنج نفر درست کردم سه پیمونه برنج ابکش شده رو با یک لیوان ماست پر چرب سون و هفت تا قاشق زعفرون دمکرده و نمک و فلفل سیاه و دوتا تخم مرغ ک رگه های سفیدشو ک باعث بوی زهم تخم مرغ میشه جدا کردم و ی دونه پوست لیمو توش رنده کردم با مواد برنجیم قاطی کردم یک چهارم لیوان فرانسویم روغن اضافه کردم همزدم قشنگ...یک پیمونه سر خالی زرشکم شیتم ریختم تو ابکش تو مقداری کره تفت دادم  ی دونه فیله مرغم گذاشتم با زعفرون و پیازو نمک و فلفل دلمه پخت بعد ریش ریش کردم و ب زرشکم اضافه کردم و ته قتبلمه یا پلوپز یا قالبو چرب کردم با دیواره هاشو مصف مواد برنجیمو ریختم با قاشق فیتش کردم بعد مواد مرغیمو ریختم روش دومرتبه نصف باقیمونده برنحو اضافه کردم و سحشو صاف کردمو گذاشتم داخل پلوپز و تماااام

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
فوق العادس

لطف شماست خوش قلب

بلاگریدشما؟

ن فداتشم😁

😔😔😔💔💔😂😂

حلال کن مهربونم🥺

😅😅😅 یادش بخیر یکی از دوستای جنوبی منم همیشه میگفت غذایی ساختم انگشتاتو باهاش میخوری و ما همیشه س ...

عزیزززمیی😂درسته اصلش پختمه منتها دیگ خیلی نخ نما شده بود تصمیم گرفتم بگم ساختم💋❤️😂

عزیزدلم لطف دارین....من برای پنج نفر درست کردم سه پیمونه برنج ابکش شده رو با یک لیوان ماست پر چرب سو ...

خیلی ممنون عزیزم😍😍😍

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
آقا من رژیم بودم چرا این کارو با من کردییی 😂💚

فداتشم دوره رژیمت ک تموم شد بزن تو گوشش🤣

چطوری درست میکنید منم خیلی دلم میخواد اینجوری برنجم رو درست کنم ک از قابلمه در بیاد  با برنجه ...

بله عزیزم میشه منتها باید حتما قابلمتون نچسب باشه و یکم چربش کنید

نوش جان  ولی درستش رو بگو دختر با سلیقه

چشم خوش قلب جان❤️

خیلی ممنون عزیزم😍😍😍

وظیفه بود

وظیفه بود

وظیفه خانومیت بود😘😘😘

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘