2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست
نه سقط که نباید بکنی قتل یک انسانه جدای از اینکه گناه کبیرس دلت میاد اصلا؟ گنا داره🥲نترس وقتی پشیمو ...

نمیدونم چی بگم چیکارکنم 😭😭کارش شهردیگه بوددورازمن دوستای خوبی نداشت واین حرفامیگم لغزیده ولی چرانخواست ترک کنه تاوقتی که مم موادوندیدم حاشامیکردولی بعدش قبول کردمال خودش ورفت کمپ همون روز،،گناه کنم بهترازابنه که یه بچه دیگه بدبخت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم چیکارکنم 😭😭کارش شهردیگه بوددورازمن دوستای خوبی نداشت واین حرفامیگم لغزیده ولی چرانخ ...

خداهوای بچتو داره به این اصلا فکرنکن گلم همین دیگه احتمالا دوریه شما باعثش شده شرایطشو دارین برین شهر شوهرتون؟ همونجا که کار میکنه اگه بتونی بری عالیه، بامشاور صحبت کن بتونه راهنماییت کنه نزاری برگرده من خیلی اطلاعات ندارم عزیزم براش مهمی که ناراحت شده معذرت خواسته حاشا کرده چون یا نمیخواسته پیشت لو بره خراب شه یا میخواسته ترک کنه ولی نمیتونسته وسوسه کنندس دیگه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

همینجوری چون میگید بارداری سومی هستی شرایط سن هم مهمه اگه آدم سنش بیشتر باشه بهتر میتونه با این شرای ...

اره بخداهم سنم کمه هم کمکی ندارم هم اینکه زندگیم اینجوره کسیوهم برامشورت ندارم

خداهوای بچتو داره به این اصلا فکرنکن گلم همین دیگه احتمالا دوریه شما باعثش شده شرایطشو دارین برین شه ...

اونودیگه نمیزاریم بره اون شهر،،همینجاکارمیکنه بعدازاومدن ازکمپ،،خودمم حسم میگه بخاطرترس ازجداییمون حاشامیکرده ،،اخه وقتی برادرشوهرم بهش گفت اگه مصرف میکنی بگوکه کاری کنیم گفت بیاتوحیاط کارت دارم ،،بعدکه اومدن داخل گفت خودش قبول داره که مصرف میکنه فقط توحرفی بهش زدیه ،،گفتم اره طلاق میخوام گفت فرصت بهش بده 

اونودیگه نمیزاریم بره اون شهر،،همینجاکارمیکنه بعدازاومدن ازکمپ،،خودمم حسم میگه بخاطرترس ازجداییمون ح ...

خب دیگه بنده خدا دوست داه دیگه شما بگذر ببخشش تورابطه بخخش وگذشت خیلیییی به کار میاد وگرنه صدبار بیشتر باید هممون طلاق میگرفتیم چون هیشکی کامل نیست واشتباه میکنن ادما ولی مهم پشیمون شدنه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️