2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش متخصص پوست برید برای لیزر  اصلا به آرایشگر نسپرید  من چند سال پیش رفتم آرایشگاه خواس ...

خب خداروشکر منم تحت تاثیر جاریم زدم پشیمونم ای کاش کلا تتو سرنگون میشد براابرو کاشت بهترین راهه تتو وصله ناجوره

خب خداروشکر منم تحت تاثیر جاریم زدم پشیمونم ای کاش کلا تتو سرنگون میشد براابرو کاشت بهترین راهه تتو ...

دقیقا 

تازه بعدش یکم به ابرو هام رسیدگی کردم اون قسمتی که ریخته بود پر شد 

این چه کاری بود کردم 

چند سال پیش بود 

رفتم 380 هزار دادم تر زدم تو ابرو هام 

بعد نزدیک 2 تومن دادم تر ها رو پاک کردم😐

تازه چقدر هم گریه کردم 

کاش میشد اون قسمت از زندگیم که همچین حماقتی کردم رو شیفت دیلیت کنم😐😐

.Pain🔥you made me a believer

ببخشید عزیزم ابروهات نریخت شنیدم لیزر به مو آسیب میزنه

چرا یکمش ریخت 

اما بعدش در اومد 

همون دکتری که میرفتم چند تا سرم ابرو داد زدم 

خیلی زود پر شد بهتر از قبل

.Pain🔥you made me a believer

سلام دوست عزیز من الان نزدیک به ۲۰ روزه عمل بینی انجام داوم مشکلم اینه که بین ابروهام خیلی تپله 😭ولی بقیه تیغه مشکل خاصی نداره خیلی اعصابم خراب الان سرچ کردم مثل اینکه شما هم همچین مشکای قبلا داشتن خواستم ببینم خوب شد .من بین ابروهام یکم پهن بوده ولی پهن ترررر شده و تپل

سلام دوست عزیز من الان نزدیک به ۲۰ روزه عمل بینی انجام داوم مشکلم اینه که بین ابروهام خیلی تپله 😭ول ...

بین ابروها استخونه وموقع عمل میشکنن که استخونا روجمع کنن وباریک شه بخاطر شکستگی استخوون اون قسمت خیلی ورم میکنه ازدکترت بپرس که اگه لازمه اون قسمت رو فشاربدی استخونا برنگردن سرجای اولشون وپهن بمونه برامن بعداز یکسال باریک شد ماساژ محکم میدادم تا۳ماه گاهی وقتا هم بخاطر ماساژاشتباه زیبا جو ورم بیشتر میشه اگه دکتر انجام بده خیلی بهتره

بین ابروها استخونه وموقع عمل میشکنن که استخونا روجمع کنن وباریک شه بخاطر شکستگی استخوون اون قسمت خیل ...

مرسی از پاسخدهیتون .ماساژ میدم حس میکنم کمی بهتر شده اما هنوز با ایده آل خیلی فاصله داره 

پزشک گفت ماساژ بده

مرسی از پاسخدهیتون .ماساژ میدم حس میکنم کمی بهتر شده اما هنوز با ایده آل خیلی فاصله داره  پزشک ...

خواهش میکنم عزیز.عذرمیخوام جواب سلام ندادم الان متوجه اش شدم