2777
2789
اهان این فرق داره. من خونه مادرشوهرم به چیزی دست نمی زنم باید خودش بیاره ولی خونه مادر خودم راحت هرچ ...

دقیقا منم همینم ده ساله عروس این خونواده م مجموعا ده بار در یخچالشونو باز نکردم اونم قبلش اجازه گرفتم یا خودشون گفتن فلان چیو از یخچال بیار

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه جریانش فرق میکنه اره بچه رو نباید پر رو بار اورد منم خونه مادر بزرگم میرفتم بی اجازه حتی جلومم ک ...

نه خب من خودم هم نمیرم

ولی راست میگی غذا اضافه رو گاز باشه و میرم میخورم

چون غذا مامان یه جیز دیگه ست

مامانا خیلی مهربونن🥺🥺🥺🥺

آره مامان من محبت کلامی بلد نیست ولی میدونم تمام زندگیشو برای بچه هاش میده گاهی وقتا خودمون دعواش میکنیم میگیم یه کمم به فکر خودت باش،بابامم خداییش هر چی بخوریم نارتحت نمیشه فقط خط قرمزش دور ریز و اسرافه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

تو این ده سال که ازدواج کردم هیچوقت نمیرم سر یخچالشون،چون چیز زیادی ندارن ،هرچی باشه خود بابا مامانم حتی یه تیکه سهم منو میذارن،اینجوری جلو شوهرم خجالت زده میشن ،شوهرمم پرروئه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

وا خونه خودمونه ها اصلا من تا میرم اول میرم سر یخچال 😂

نمیفهمم چرا باید بعد از ازدواج احساس غریبگی کنید من ازدواج کردم بابام خونمون فروخت اومد دوتا کوچه اونورتر ما خرید یه دسته کلیدم برام آورد با اینکه خداروشکر رابطم با شوهرم خوبه ولی بازم اونجا برام خونه اول و اخرمه میدونم اگه همه درا روم‌بسته باشه اونجا برام همیشه بازه با این فکرا از هم فقط فاصله میگیرید 

آره نه تنها خوراکی بلکه هر شی زیبا و تزئینی یا کاربردی هم ببینم بر میدارم میارم با خودم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
آره مامان من محبت کلامی بلد نیست ولی میدونم تمام زندگیشو برای بچه هاش میده گاهی وقتا خودمون دعواش می ...

نه

معلومه که پدر مادر که ناراحت نمیشن بچه چیزی بخوره از خونه شون، ولی من خودم مجردم بودم زباد سر یخچال نمیرفتم، کلا همیشه و همه جا معذبم😅😅در عوضش وقتی خواهر شوهرام میان خونه من جوری رفتار میکنن که انگار  اونا صاحب خونه هستن و من اضافیم ☹️

میگن وای گشنمه در یخچال رو باز میکنن هر چی میخوان برمیدارن، چیزی هم من براشون میبرم از دستم میکشن بدون یک ذره تشکر انگار که من وظیفمه جلو اونا خم و راست بشم، کل خونه میچرخن بی اجازه همه جا سرک میکشن، تو همه چی نظر میدن، سرخود وسیله جا ب جامیکنن، این در خالیه که من اصلا تاحالا حتی یک بارم خونه شون نرفتم

آره نه تنها خوراکی بلکه هر شی زیبا و تزئینی یا کاربردی هم ببینم بر میدارم میارم با خودم😂

من اوایل اینطوری بودم😆خواهر کوچیکم مجرد بود می گفت یه چیزی هم برا من بزار بعد از ازدواج میام دست خالی برنگردم🤣

من اوایل اینطوری بودم😆خواهر کوچیکم مجرد بود می گفت یه چیزی هم برا من بزار بعد از ازدواج میام دست خا ...

من یبار دیگه انقد جمع کردم بابام به شوخی گفت میخوای خودمم برداری ببری؟😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بستگی داره ....   اگه درش نصفه باز بود یا ارزش مادی کمی داشت خوردنش فی نفسه اشکال ندارد احتیاط واجب بر اطراف که مورد اصابت دمپایی مامان نشی 

یادش بخیر عروسی داییم بود سر یخچال به شیرنی خواستگاری که قرار بود بره و سفارش ویژه داده بود ناخنک زده بودن 

خداشاهده بعد ۱۵ سال هیچکی گردن نگرفته داییم هنوز یادشه 🤣🤣🤣🤣🤣