2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
عزیزم فکر کنم جوابم رو سایت بالا نیاورده براتون  ۲۶ موعدم هست مهربانو

انشالله بارداری عزیزم برا منم دعا کن ۲۸ موعدمه پری نشم خدارو ب حق خودش قسم میدم بزرگترین حقه دامن همه سبز بشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله بارداری عزیزم برا منم دعا کن ۲۸ موعدمه پری نشم خدارو ب حق خودش قسم میدم بزرگترین حقه دامن هم ...

دعا میکنم چشم 

فکر کردم ناراحت شدین پاک کردین کامنتتون رو من تا اومدم دوباره جواب بدم پاک شده بود 

امروز داشتم میرفتم درد شدید بلند شد برگشتنی نمیدونم چیکار کنم 

فکر میکنم تازه ازدواج کردین نگران نباشین بزودی مادر میشین

دعا میکنم چشم  فکر کردم ناراحت شدین پاک کردین کامنتتون رو من تا اومدم دوباره جواب بدم پاک شده ...

نه عزیزم دوبار پیامم اومده بود بخاطر این یکیشو پاکیدم فدات بشم مرسی استراحت کن تا موعدت چیز سنگین بلند نکن گرمی نخور

نه گلم ما چهارساله ازدواج کردیم سه ساله اقدامم🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
نه عزیزم دوبار پیامم اومده بود بخاطر این یکیشو پاکیدم فدات بشم مرسی استراحت کن تا موعدت چیز سنگین بل ...

اهان❤

حیفی عزیز دلم 

شما چه مهربونی

واقعا کارم اشتباه بود بجا استراحت پاشدم رفتم🚶‍♀️🚶‍♀️

چیزای سنگین بلند نمیکنم شوهرم مسخرم میکنه میگه حالا میخاد یه هفته دیگه پریود بشه ها😐😐

فکر  کنم مشکلی ندارین عزیزم بی دلیل تا حالا جواب نگرفتین درسته؟

اهان❤ حیفی عزیز دلم  شما چه مهربونی واقعا کارم اشتباه بود بجا استراحت پاشدم رفتم🚶‍♀️🚶‍♀️ ...

عیبی نداره بش گوش نده 

شوهر منم خیلی بمن تیکه انداخت و مسخرم کرد بعده اینکه دکتر رفتیم مشکل از خودش بودو من هیچ مشکلی ندارم🫤

عیبی نداره بش گوش نده  شوهر منم خیلی بمن تیکه انداخت و مسخرم کرد بعده اینکه دکتر رفتیم مشکل از ...

🥺🥺🥺بگردم خوشحالم عزیزم مشکل از تو نیست 

ولی به هرحال باید برا شوهرت دعا کنیم کع توهم بتونی مامان شی

اگه اسپرمش ضعیفه چیزای تقویتی بده بخوره

🥺🥺🥺بگردم خوشحالم عزیزم مشکل از تو نیست  ولی به هرحال باید برا شوهرت دعا کنیم کع توهم بتونی ...

نه ضعیف نیس تحرک نداره اسپرمش واریکوسل هم عمل کرد فعلا داره دارو مصرف میکنه ببینیم خدا چی میخواد

نه ضعیف نیس تحرک نداره اسپرمش واریکوسل هم عمل کرد فعلا داره دارو مصرف میکنه ببینیم خدا چی میخواد

خب دلم روشنه😍بزودی میای میگی مامان شدی

حتما بدنیا اومد برین زیارت 

امیدوارم یه سالمش نصیبتون بشه و همینطور خودم❤😁

خب دلم روشنه😍بزودی میای میگی مامان شدی حتما بدنیا اومد برین زیارت  امیدوارم یه سالمش نصیبتون ...

فدات بشم عزیزم انشالله ب امید خدا چشم انتظاری خیلی سخته انشاللع همه ب خواستشون برسن

فدات بشم عزیزم انشالله ب امید خدا چشم انتظاری خیلی سخته انشاللع همه ب خواستشون برسن

واقعا عزیزم مخصوصا پروسه حاملگی که باید منتظر بشی حدقل یماه بشه که بفهمی چخبره