2777
2789
عزیزم تو نگران بچه های پرورشگاه نباش مامانم تو بهزیستی کار میکنه و من هر از گاهی میرم شیرخوارگاه امن ...

واقعا خوشحالم که بچه های پرورشگاهی وسایل بازی دارن .🥰🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کل کشور چی مگه فقط شیرخوارگاه امنه هستش

اقا همه پرورشگاهها ساپورت میشن.اونا از نظر احساسی نیاز دارن بهشون توجه شه.اگه خیلی نگرانشونی از جیب خودت براشون هزینه کن و عوض اینکه بچه دار شی برو بچه بگیر به فرزندی

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
باز کامنتای چرت شروع شد... اه!  یه عده فقط اماده ان بیان داستان درست کنن

دقیقا مثل تاپیکای فرزنداوری که یه عده میان یادشون به کل مشکلات جهان هستی و بچه های کار و ... میفته و میخوان با نابودی بچه ها کل مشکلات دنیا حل بشه 

اقا همه پرورشگاهها ساپورت میشن.اونا از نظر احساسی نیاز دارن بهشون توجه شه.اگه خیلی نگرانشونی از جیب ...

حرف از روی درک و فهم بزن چرا قیمه ها ریختی رو ماستا اینحا بحث سر پول هست که یه عده پول دارن ماهی میلیون میلیون خرج سگ و گربه کنن ولی برای بچه داری با مراسمای مذهبی یادشون به همه ی مشکلات جهان هستی میفته

اقا همه پرورشگاهها ساپورت میشن.اونا از نظر احساسی نیاز دارن بهشون توجه شه.اگه خیلی نگرانشونی از جیب ...

موقعی که پوشک تازه شروع کرد به گرون شدن شیرخوارگاه نزدیک خونه مون هزینه نداشت پوشک تهیه کنه 

یکی از کارکنانش می‌گفت طفلی ها میسوختن بس که دیر به دیر عوض میشد 

من به هر کسی رسیدم ازش کمک گرفتم و بهشون گفتم پوشک تهیه کنید و ببرید اونجا 

چقدر آرمان گرایانه حرف میزنی !!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

کاری به درستی و نادرستی حرفتون ندارم واییی خداییش بچم بچم گفتن خییییلی زشته و توهین به خود ادمه

ای کاشک انسان ها یاد می‌گرفتند که هر کس نظر خودش رو داره و باید حق همدیگه احترام بذاریم 

شما هم میتونستی عوض اینکه بچه دار شی بچه های پرورشگاهیو به فرزندی قبول کنی چرا نکردی؟تاپیک خیلی واضح ...

به کسایی که بچه دارن بچه نمیدن عزیزم 

من انسان دارم بزرگ میکنم نه یک حیوان 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630