2777
2789
تو منی یا من توووو استارتم همش عالیییییی😂

😂😂😂ببین من با خودم میگم مرگ یبار شیونم یبار حالا واستا ببین میام تاپیک میزنم که 13تا دیگه ام کم کردم این خط این نشون به زودی میام 

می‌سازم دوباره😍🙂
اصن ناامید شدم حوصله هیچی ندارم تو این هیریویری کنکورمم خراب شد 

فدا سرت بابا منم کنکور داشتم همچین خوب ندادم 

ببین همه چی بستگی داره ژنتیک تغذیه محیط استرس 

که اصلش ژنتیکه و نمیتونی کاریش کنی

خودتو سرزنش نکن بلاخره هرکی یه جوریه هیچوقت به خودت توهین نکن و از خودت بدت نیاد 

من خواهرم خیلیا بهش میگن که خیلی خوش‌هیکل و متناسبه و همینطور ظریفه 

خودمم هیکلشو خیلی دوست دارم و هیکلش نتیجه چندسال رقص مداومه...

ولی خودش همش گیرش رو قد و پاهاشه 

آدم نباید گیر بده به نقاط ضعف خودش هرچند نه قد تو نه قد خواهرم نقطه ضعف شما نیست شما هیچ مشکلی ندارین و سالمین می‌تونین راه برین می‌تونین ورزش کنید و کلی کارای دیگه... می‌دونی این خودش چقدر ارزشمنده؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اراده الانم یا اون موقع؟ من خودم از اراده الانم که یه روز رژیمم یه هفته چیت میکنم حالم بهم میخوره&nb ...

اخه با اطمینان گفتی که کم میکنی 

منم الان مثل توام قبلا لاغر کرده بودم الان نمیتونم سه روز رژیمم یه هبفه ول میکنم کاش یکی مراقبم بود هرروز جلوی خوردنمو میگزفت

اخه با اطمینان گفای که کم میکنی  منم الان مثل توام قبلا لاغر کرده بودم الان نمیتونم سه روز رژی ...

بیا باهم تو خصوصی مراقب هم باشیم 

40روز تا آخر مرداد مونده قشنگ میتونیم 6یا 7تا کم کنیم 

می‌سازم دوباره😍🙂
من اگه درست رعایت کنم قشنگ ده کیلو کم میکنم  باشه میتونیم یعنی ؟؟؟؟

چرا نتونیم؟ من مطمعنم این سری سری آخره برای شر این وزنم بهت پیام میدم درخواستم قبول کن

می‌سازم دوباره😍🙂