zahraaaaaaaadgfgvfgb مدیر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1229 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 37 پست کسی هست سوال دارم؟ خدا هوامو داشته باش 1402/04/20 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7699 حس خیلی بخام بگم عاشقته و فلان نیست ولی ازت بدشم نمیاد ولی از خصوصیاتت خوشش میاد و جذاب ب نظر میرسی& ... بنظرت احساس وحید و فردین بمن چیه؟؟؟؟؟ من از قیدت نمیخواهم رهایی
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 چند وعده زمانی دیگه امکان داره بهم پیشنهاد بده؟^_^ فک نکنم به رابطه باهات فکر کنه گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 بنظرت احساس وحید و فردین بمن چیه؟؟؟؟؟ چند تا چند تا خواهرم :/ گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2205 فک نکنم به رابطه باهات فکر کنه حست که همش اشتباهه:/ نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7699 چند تا چند تا خواهرم :/ آشنا هستن هیچ رابطه ای نیست فقط دوس داشتم حسشون رو بدونم اگه حس کردی بگو لطفا من از قیدت نمیخواهم رهایی
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 حست که همش اشتباهه:/ خب میگم ک حسه فقط تو تاپیک دیشب خیلیا بیشتر درست در اومد و اومدن خصوصی بگیر نگیر داره گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 من واقعا الان انرژیشو ندارم دوستان لطفا ریپ نزنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)