2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 47 پست
مگه خودشونو نشون میدن والا بافامیلم وصلت کنی یهو میشه دیو دو سر 😂

بالاخره کم و بیش معلوم هستن 

از چهار تا برخورد میشه تشخیص داد 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای دقیقا همین بلا رو سر منم آوردن. یه ماه بعد عروسی جلو همه. اومدیم خونه دیدم شوهرم داره حق رو با مادرش می ده. بار دوم سه ماه بعد عروسی بازم تکرار کرد. بخدا سر چیزای الکی. منم یه ماه نرفتم خونشون. و می دونستم جلو دامادش سختشه که من نرم. دیگه یاد گرفت حریم منو رعایت کنه. می خوان گربه دم حجله بکشن. الکی

سر هزینه های جشن عقد و اینکه میگه اون دو تا عروسم جشن نگرفتن تو هم نباید میگرفتی😐 اصلا منطقی نیست ح ...

از همین الان جوابشو بده که عادت نکنه اینطوری باهات حرف بزنه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
وای دقیقا همین بلا رو سر منم آوردن. یه ماه بعد عروسی جلو همه. اومدیم خونه دیدم شوهرم داره حق رو با م ...

شوهر من خوشبختانه جواب شو داد 😑 ولی واقعا کارش زشت بود با یه تازه عروس اینطور برخورد کرد

چرا چی شده بود ،بیخود و بی جهت این کارو کرد،حتما دیووونس

دیوونه و مرموز 😒 قبل دعوا دیده بودم جاری بزرگه داره تو گوشش پچ پچ میکنه میکنه تا اون خدافظی کرد رفت مادرشوهره شروع کرد مطمئنم اون تحریکش کرده، خودش جشن عقد نگرفته الان من دارم میگیرم دارن تحریک میکنن که عروست ولخرجه😒

بالاخره کم و بیش معلوم هستن  از چهار تا برخورد میشه تشخیص داد

نمیشه بخدا 

مادرشوهر من ب مامانش ی جوری فدات بشم و مامانی میگه ادم دلش ضعف میره برا رابطشون 

البته این فکر مال سالای اول بود الان 4 ساله فهمیدم واسه خون هم تشنه هستن 10ساله عروسشونم 

البته دهن همه باز موند ی اتفاق افتاد مشخص شد 15 سال پیش دعواشون شده هنوز دلخورن از هم

ادما خیلی عوض میشن البته زمان ذات و اصالت واقعی ادمارو رو میکنه 

قطع رابطه کن باهاشون شوهرت چیکار میکرد اون وسط؟

جوابشو داد یکم ولی خیلی به شوهرمم حرفای زشتی زد طوری که رفتیم خونه اصلا به روش نیاوردم حرفای مامانشو،  خیلی تو فشاره نخواستم منم اذیتش کنم

شوهر من خوشبختانه جواب شو داد 😑 ولی واقعا کارش زشت بود با یه تازه عروس اینطور برخورد کرد

خوبه باز شوهرت جواب داده. من که به ناحق حق رو به مادرش هم می داد. می گفت حتما یه چی بوده که مامانم ناراحت شده 🙄. من کارم داشت به جدایی می کشید بخدا. ۵ جلسه مشاوره هم رفتیم. باور نمی کنید مثلا اول زندگی چه جهنمی برام درست کرد این زن