2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 29 پست
خب عزیزم کسی بیکار نیست ک بیاد سایت بزنه بدون هیچ نفعی!قطعا از این راه درآمد دارن،با حظور ما کاربرا ...

توجه کردن دیگه گفتن اوکی

دیگه تمومش کنید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بسته دیگه حالمونو بهم زدید اه هر تاپیکی میری یه تومار مسخره رو کپی کردین خودتون تاپیک بزنید تو تاپی ...

گزارش بزنید نی نی یار گفته حذف کاربریشون میکنه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

مگه ویترین مغازه میخوای بچینی

دیگه کسی وسایل برقی را نمیتونه دور تا دور اشپزخونه که

نهایت چای ساز دایم لازمه

وگرنه همه چی میره داخل کابینت

فقط یخچال و لباسشویی و ظرفشویی اینا که توی چشمم یه رنگ باشه بهتره

چرا بد بشه؟

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
گزارش بزنید نی نی یار گفته حذف کاربریشون میکنه

گزارش میزنم واسه همشون نه بخاطر خواستشون بخاطر اینکه تو تاپیکای بقیه میان بیانیه میدن حالمونو بهم زدن مسخره ها

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
این سایت با کامنت و تاپیکای ما درآمد داره  پس لطفاااا ، خواهشاً همکاری کنین  ...

شما اول شعور داشته باش به کسی که با شما مخالفه کامنت مسخرتو کپی نکنه بعد دنبال خواسته ات باش

متاسفم برات

@نی_نی_یار_پنج  ‍ 

گزارش میزنم واسه همشون نه بخاطر خواستشون بخاطر اینکه تو تاپیکای بقیه میان بیانیه میدن حالمونو بهم زد ...

دقیقا،منم آدم تهوع میگیره،میایم اینجا دوتا تاپیک مفید ببینیم،چهار تا بچه جمع شدن ول کن هم نیستن،هنوز به این شعور نرسیدن تو تاپیک بقیه حرف نا مربوط نزنن بعد حرف از حذف تاپیک میزنن

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
دقیقا،منم آدم تهوع میگیره،میایم اینجا دوتا تاپیک مفید ببینیم،چهار تا بچه جمع شدن ول کن هم نیستن،هنوز ...

دقیقا یکیش انقد بیشعوره اومده منو ریپلای کرده

اخه بگو تو اگه فرهنگو شخصیت داشتی اینکارو نمیکردی

@نی_نی_یار_3    

نی نی یار گفت منو تگ نکنید فقط گزارش بزنید

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
شما اول شعور داشته باش به کسی که با شما مخالفه کامنت مسخرتو کپی نکنه بعد دنبال خواسته ات باش متاسفم ...

باهاشون بحث نکن نی نی یار گفت فقط گزارش بزنید 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دقیقا،منم آدم تهوع میگیره،میایم اینجا دوتا تاپیک مفید ببینیم،چهار تا بچه جمع شدن ول کن هم نیستن،هنوز ...

میان جز ب جز زندگیشونو تعریف میکنن بعد میترسن دستشون روشع

باهاشون بحث نکن نی نی یار گفت فقط گزارش بزنید 

گزارش زدم واسشون کلافم کردن دیگه

امار رخت خوابشونم میریزن کف سایت نتیجه اش همین میشه دیگه میترسن شناسایی شن

تو که میترسی بیجا میکنی جزییات زندگیتو میزاری تو سایت عمومی