2777
2789

چه جالب تو ساختمان پدر شوهرم یکی از همسایه ها ساعت ۱ شب دعوای بدی داشتن همسایه دیگه زنگ زده ۱۱۰ هرچقد منتظر شده نیومده 

حتا من دیدم تو خیابونم تصادف شده بود هرچقد منتظر شدن نیومد پلیس 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دعوای زن و شوهری پیش میاد دیگه

پلیس میاد. اما کاری نمیکنه. به همسایه شاکی هم میگه کتبا بره شکایت کنه. به همسایه ای هم که سر و صدا کرده که تذکر زبانی یه سربازی در حد چند ثانیه میده میره.

یه بار همسایه زنگ زده بود به 110 . پلیس اومد. بچه ام کوچیک بود گریه میکرد. زنگ زده به پلیس. 

چجوری میخاد بفهمه گزارش دروغه ؟ بعلت سر و صدا شکایت شده خب موقعی که مامور میاد که سروصدا قطع میشه

ای بابا . عزیز من بخاطر سر و صدای معمولی که پلیس نمیاد بحاطر سر و صدای پارتی تا نصف شب،  میاد . پارتی هم معلومه .

تا پلیس در بزنه که غیب نمیشن . پلیس میبینه که پارتی بوده . و تذکر میده . اعدامشون نمیکنه. یه تذکر میده میره. 

در ضمن جدیداً بخاطر چاقو کشی هم پلیس به زور میاد چه برسه به سر و صدای مهمانی. خودتون با همسایه صحبت کنید مشکل رو حل کنید 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
پلیس میاد. اما کاری نمیکنه. به همسایه شاکی هم میگه کتبا بره شکایت کنه. به همسایه ای هم که سر و صدا ک ...

پلیس اومد سرباز نبود سرشونش چندتا ستاره هم داشت یه مرتبه ای هم داشت

از ماموری که اومده بود می پرسیدی فکر کنم بهت بگن کدوم همسایه شاکی بوده

ماطبقه بالای پدرشوهرمیم

همسرم که توی اتاق بود نفهمید

پدرشپهرم رفت دم در مامور رو رد کرد بعد زنگ زد به همسرم 

ای بابا . عزیز من بخاطر سر و صدای معمولی که پلیس نمیاد بحاطر سر و صدای پارتی تا نصف شب،  میاد . ...

ما دعوای زنوشوهری داشتیم 

پلیس اومد دم در 

فکرکنم کار پدرشوهرم بود

خب باشه. نهایت یه گزارشی مینویسیه. برای بقیه کارها طرف باید بره شکایت کنه و تمبر باطل کنه

نه اصلا مهم نیست مامور چکارمیکنه

مهم اینه که همسرم بفهمه کارپدرش بوده برامون مامور اورده پدرسگ

نه اصلا مهم نیست مامور چکارمیکنه مهم اینه که همسرم بفهمه کارپدرش بوده برامون مامور اورده پدرسگ

خب می فهمه و حتما قبلش هم فهمیده.

اما وارد رابطه پدر و پسر نشو.

اینها ممکنه حتی با هم بجنگن یا همو بکشن. اما در نهایت شما از چشم میفتی.

بزار خودشون مشکلشون رو حل کنن

خب می فهمه و حتما قبلش هم فهمیده. اما وارد رابطه پدر و پسر نشو. اینها ممکنه حتی با هم بجنگن یا همو ...

بابا پدرشوهرم داره موش میدوونه بین منو همسرم

چاپلوسیو زبون بازی میکنه که ما خونمون رو ازاینجا نبریم

همسرم نمیدونه کار باباش بوده 

بخاطرهمین از من عصبانیه