طیبه67 مدیر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 عنوان تماس با ۱۱۰ | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 28 پست سلام اگه همسایه با ۱۱۰تماس بگیره به علت سروصدای ما شکایت کنه موقعی که مامور میاد دم در خود همسایه شاکی هم باید باشه؟؟؟ 1402/04/20 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازدار۹۰ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6241 خب سر و صدا نکنید فرهنگ اپارتمان نشینی هنوزم تو کشور ما وجود نداره واییی من وههنسرم هفته پیش دعوا کردیم من شدیدا داد میزدم همسایه طبقه پایینم اسمس داد خوبی؟
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6305 چه جالب تو ساختمان پدر شوهرم یکی از همسایه ها ساعت ۱ شب دعوای بدی داشتن همسایه دیگه زنگ زده ۱۱۰ هرچقد منتظر شده نیومده حتا من دیدم تو خیابونم تصادف شده بود هرچقد منتظر شدن نیومد پلیس هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22732 عزیزم دعوای زن و شوهری پیش میاد دیگه پلیس میاد. اما کاری نمیکنه. به همسایه شاکی هم میگه کتبا بره شکایت کنه. به همسایه ای هم که سر و صدا کرده که تذکر زبانی یه سربازی در حد چند ثانیه میده میره.یه بار همسایه زنگ زده بود به 110 . پلیس اومد. بچه ام کوچیک بود گریه میکرد. زنگ زده به پلیس.
اساسین عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 813 برایذهمین بعید میدونم کارهمسایه ها باشه ما طبقه بالای پدرشوهرمیم فکرمیکنم کار اون بوده کاش م ... از ماموری که اومده بود می پرسیدی فکر کنم بهت بگن کدوم همسایه شاکی بوده
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 چجوری میخاد بفهمه گزارش دروغه ؟ بعلت سر و صدا شکایت شده خب موقعی که مامور میاد که سروصدا قطع میشه ای بابا . عزیز من بخاطر سر و صدای معمولی که پلیس نمیاد بحاطر سر و صدای پارتی تا نصف شب، میاد . پارتی هم معلومه . تا پلیس در بزنه که غیب نمیشن . پلیس میبینه که پارتی بوده . و تذکر میده . اعدامشون نمیکنه. یه تذکر میده میره. در ضمن جدیداً بخاطر چاقو کشی هم پلیس به زور میاد چه برسه به سر و صدای مهمانی. خودتون با همسایه صحبت کنید مشکل رو حل کنید فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 چه جالب تو ساختمان پدر شوهرم یکی از همسایه ها ساعت ۱ شب دعوای بدی داشتن همسایه دیگه زنگ زده ۱۱۰ هرچق ... این پدرشوهرمن زبون مار داره
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 واییی من وههنسرم هفته پیش دعوا کردیم من شدیدا داد میزدم همسایه طبقه پایینم اسمس داد خوبی؟ میگم همسایه این کارو نمیکنهاین پدرشوهرم بوده
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 پلیس میاد. اما کاری نمیکنه. به همسایه شاکی هم میگه کتبا بره شکایت کنه. به همسایه ای هم که سر و صدا ک ... پلیس اومد سرباز نبود سرشونش چندتا ستاره هم داشت یه مرتبه ای هم داشت
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 از ماموری که اومده بود می پرسیدی فکر کنم بهت بگن کدوم همسایه شاکی بوده ماطبقه بالای پدرشوهرمیمهمسرم که توی اتاق بود نفهمیدپدرشپهرم رفت دم در مامور رو رد کرد بعد زنگ زد به همسرم
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 ای بابا . عزیز من بخاطر سر و صدای معمولی که پلیس نمیاد بحاطر سر و صدای پارتی تا نصف شب، میاد . ... ما دعوای زنوشوهری داشتیم پلیس اومد دم در فکرکنم کار پدرشوهرم بود
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22732 پلیس اومد سرباز نبود سرشونش چندتا ستاره هم داشت یه مرتبه ای هم داشت خب باشه. نهایت یه گزارشی مینویسیه. برای بقیه کارها طرف باید بره شکایت کنه و تمبر باطل کنه
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 خب باشه. نهایت یه گزارشی مینویسیه. برای بقیه کارها طرف باید بره شکایت کنه و تمبر باطل کنه نه اصلا مهم نیست مامور چکارمیکنهمهم اینه که همسرم بفهمه کارپدرش بوده برامون مامور اورده پدرسگ
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22732 نه اصلا مهم نیست مامور چکارمیکنه مهم اینه که همسرم بفهمه کارپدرش بوده برامون مامور اورده پدرسگ خب می فهمه و حتما قبلش هم فهمیده.اما وارد رابطه پدر و پسر نشو.اینها ممکنه حتی با هم بجنگن یا همو بکشن. اما در نهایت شما از چشم میفتی.بزار خودشون مشکلشون رو حل کنن
طیبه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 751 خب می فهمه و حتما قبلش هم فهمیده. اما وارد رابطه پدر و پسر نشو. اینها ممکنه حتی با هم بجنگن یا همو ... بابا پدرشوهرم داره موش میدوونه بین منو همسرمچاپلوسیو زبون بازی میکنه که ما خونمون رو ازاینجا نبریمهمسرم نمیدونه کار باباش بوده بخاطرهمین از من عصبانیه