2777
2789
عنوان

مسخرم نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی اپارتمان هارم دوست دارم

واییییی نگووووو عزیزم هنوز۸۰ درصد مردم فرهنگ آپارتمان نشینی بلد نیستند اگه دوروز بری تو آپارتمان روزی هزارباردعامیکنی کاش تو خونه ی حیاط دارروستای خودم بودم

منم بزرگترین ارزوم این تو دل طبیعت زندگی کنم غذای اورگانیک بین حیوانات و سرسبزی و نشاط طبیعت بخورم،اسب سواری کنم ،الان که فصل برداشت محصول برم و طراواتشو ازنزدیک ببینم و بو کنم

ارزوی هرکس نداشته هاش دیگه

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

درکت میکنم خیلی درکت میکنم امیدوارم سال دیگ این موقع تو خونه ای ک دوست داری و شهری ک‌آرزوش داری زندکی‌میکنی 

برامنم همچین ارزویی محال بود ولی در عین ناباوری شد خیلی یهویی شد بدونی چ عذابایی‌کشیدم‌تاشد ولی شد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو شهر هیچ خبری نیست برا کسی سگ نکشتن

اتفاقا 

تو روستا زندگی میکنم من 

اکثرا افغانستانی و انسان هایی با فرهنگ پایین

بدون هیچ تجهیزات و امکانات حتی مدرسه درست نداره

پر از سگ های توی خیابون و....