2777
2789
آره میشه  بچه ها امشب یه دستبند خریدم  ۷ گرم و ۶۰۰ سوت گرمی ۲۳۵۰ دست دوم بود گفت ۷ درص ...

هرگرم 215 تومن اجرت کشیده روش من امشب 7و300 انگشتر گرفتم 22میلیون شد البته نو بود 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیته ۲ اجرت نداره که... دلم میخواد فردا بهش بگم.... مطمئن هستی اجرت گرفته؟

منظورم همون درصدشه کلا هرگرم 215 بیشتر ازت گرفته

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خیلی نامرده...جمعا چقدر بیشتر گرفته که نباید میگرفت)؟ارزش داره بهش بگم؟

با7درصد میشه 19 میلیون و 110 الان حساب کردم ازشما 8ونیم درصد گرفته

بله ولی یه طلافروش گفت بالای۲۷گرم تک پوش محکم وعالی

ولی خیلی زیاد میشه قیمتش پول دست شوهرم هست ی مقدار خرج زایمانم میخوام کنار بزارم ی مقدار اگر قبول کنه برام اگر بشه النگو و گوشواره بشه خیلی خوبه اخه من طلاهام همشو فروختم برای کار شوهرم حالا نمیدونم قبول میکنه یا ن

نیم ست هم میتونی بخری 

اره ولی نیم ستو میتونم فعلا با بدلیجاتم سر کنم ولی النگو بدل پوست دستمو داغون میکنه گوشواره بدل هم نمیتونم گوشم کنم اذیتم میکنه فعلا اولویتم ایناست