2777
2789
نه  امکانات نداره نمیشه همیشگی زندگی کرد  نهایتا برا چن روز یا هفته خوبه بری استراحت کنی

اون مال قدیم بود

الان روستاها حمام دسشویی تو خونه هس

تلویزیون و نت هس

مغازه دارن تو روستا

اب لوله کشی

مدرسه درمانگاه

دیگه چی میخوای

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنی توروستاجنگلی بهترین اب هوازندگی کنی اگرازلحاظ شغلی درامدضربه بخوری که هیچ اگه نخوری تاشهرفاصله چه کم باشه چه زیادبلزم اسیری برایه چیزی فقط کسی روستازندگی میکنه ازاول داخل روستابه دنیااومدوبالین شرایط عادت داشته باشه براشهری روستابیاد جهنمه هرچی که عابی باشه اونجاروستابرای شهریهافقط دوروزتفریح خوبه 

من خودم توروستا زندگی میکنم ☺

من زندگی کردم مدتی اصلن برام جذاب نبود خونه شبها که میشد پر غورباقه میشد نان باید می پختی خیابونها پر خاک بودن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

خب من تجربه زندگی تو روستا رو دارم

و الآنم تو شهرم.

به عنوان کسی که هر دو فضا رو تجربه کرده میگم که هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن و نمیشه دید صفر و صدی روی هر کدوم داشت.

روستا فضایی آرام و با طبیعت سرسبز و دلنشین داره اما امکانات نداره.

شهر هم امکانات داره اما آلودگی و شلوغی و عدم صمیمیت با همسایه ها و ... رو داره.

می دونید بنظرم تلفیقی از این دو خوبه. یعنی آدم کارش رو تو شهر انجام بده و زندگی شهری داشته باشه اما چند مدتی بره روستا و اونجا استراحتش رو بکنه.

دوست داشتم مادربزرگ و پدربزرگم خونشون توی یه روستای سرسبز و خوش آب و هوا باشه و منم بعضی شبا اونجا بخوابم

اما خونه ی خودمون توی روستا زیاد دوست ندارم

ولی خود روستارو دوست دارم

ما را بس است درد تو و آرزوی تو!
اون مال قدیم بود الان روستاها حمام دسشویی تو خونه هس تلویزیون و نت هس مغازه دارن تو روستا اب لول ...

فک کنم شما روستاهای خارجو در نظر گرفتید 

الان روستاهایی هس که امکاناتی که گفتید رو هنوز که هنوز ندارن