2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواجت تا چند سال آینده اس اگه با فامیل باشه ضرر میبینی از غریبه خیر بیشتری میبینی

من کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
ازدواجت با رضا نیست یه گره ای توی ازدواجت هست که دست خودته توی اجتماع موجه باش خواستگار خوب میاد برا ...

عزیزم میشه بگی همسرم برمیگرده به زندگیمون یا نه؟

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
طلاق از سمت شوهرته چیزی باعث شده این تصمیم رو بگیره و فعلا روی تصمیمش هست توکل به خدا که پشیمون بشه& ...

توروخدا بگو شوهر من پشیمون میشه برگرده به زندگی یا نه؟

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

ازش نپرسید جنبه نداره از الکی به من میگه هزار بار پرسیذی ولی نن در مورد خودم نپرسیدم در مورد دوستم پرسیدم بهم فوش میده نوشته شخصیت زننده ای داری

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین