2777
2789
عنوان

رسم شهر ما

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ویارونه همون لوله اندازونه که جدیدا میگن ویارونه ، لوله یه چیزی مثل قفل لوله ای شکله که از طلاس گردن زن حامله میندازن که در برابر اجنه و آل در امان باشه اما جدیدا به جا لوله یه آیه قرآن می اندازن
من هم اصلا نداشتم . چون اصفهانی نیستیم اما خیلی میبینم شب یلدا دیگه قیامته خدا شاهده سه تا نیسان بزرگ فقط وسایل تزیینی پیاده کردن . این قدر کادو و میوه و اجیل من همین طور خشک شده بودم . یک بنده خدایی که نتونه انجام بده خیلی سختش میشه
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
به مامان دختره گفتم ترو خدا دگه جشن سیسمونی نگیرید بیچاره خود دختر همش به مادرش اصرار میکرد دیگه جشن نمیخوام بابام گناه داره تازه حدود 20 میلون هم میخواستن سیسمونی بخرن
یکی از دوستهام شب عروسیش به خاطر این که فقط فرش ابریشم برده بود و فرش دوازده متری دستبافت نبرده بود یک کاریش کردن مادر شوهر خواهر شوهر کارش به بیمارستان کشید .. این رسمها به نظر من یک جور کفران نعمت
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
طرفای ما که خیلی از این رسما هست.... همیشه هم خونواده دختر سنگ تموم میزارن تو رسمایی که متعلق به اوناس.... خونواده پسرا هم جدیدا مدرن شدن رسمای خودشون رو اصلا انجام نمیدن میگن قدیمی بازیه این کارا....
***عاشقانه هامون پایدار***