2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یه هیبت ترسناکی داشت. شما بیمار بودین؟؟؟ گفتی از مرگ نجات یافتی

بله یه مشکلی برام پیش اومد ک همه چیز برگشت خورد.. یکی هم خواب اقوام رفته بود همون موقع گفته بود بگو فلانی که منظورش من بودم. گفتن بگو این بار از خطر نجاتت میدیم. گویا امام زاده بوده

نه وسیله پرت نمیکنه ولی مدام زیر لب حرف میزنه فحش میده به بهداشتش اهمیت نمیده با ما صحبت نمیکنه تو د ...

طفلک معصوم اصلا زندگی نکرده میدونی چرا زیاد غذا میخوره و چاق نمیشه 

چون انرژی های بدنش صرف موجودات منفی که تسخیرش کردن میشه 

میدونی اگه درمان نشه نسلتون تا همیشه الوده و جن زده میمونه 

میدونی شماها و بچه هاتونم در معرض خطرین 

اگه تلگرام داری بزن

@faradarmangareonline

کمکت میکنن مجانی

جواب ابلهان خاموشی است
میدونم عزیزم خواهرمن متاسفانه درگیر همین موجودات هست وماهیچ کاری براش نمیتونیم بکنیم دختر باهوش و تم ...

وای چه اشتباهی کردین مدت ده روز اول که زن تازه بچش بدنیا اومده حتی نباید یه ثانیه تنهاش بزارید .دستهاشو ضربدری بزاره رو پیشونیش و ایت الکرسی بخونه وچاکراهاشو ببنده  .در خواست دوستی بده بهت بگم چیکار کنه که برن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

اینا ترسناک نیست من دوغ نمی گما شما تا صبح بیدارم به معنای واقعی آخه می ترسم بخوابم آخه برای من یک زجره فکن وقتی میخوابی ساعت دقیق 3شب بیدارشی بعد خواب های ترسناک ببینی اونم از 12ساعتی که می خوابی 1ساعتشو بعد وقتی بیدار میشی هر اتفاقی که در همون لحظه افتاده رو قبلن دیدی وقتی کوچیک بودم اینجوری نبودم کمکم شد هرچی بزرگتر میشم بیشتر یادم میاد یعنی خواب ها یادم میمونه انگار اتفاقات رو که توی فردا میفته رو میتونم ببینم  اما اگه ساعت 4 ثوبح بخوابم خواب ترسناکو نمیبنم بقیش مثل همیشست

اینا ترسناک نیست من دوغ نمی گما شما تا صبح بیدارم به معنای واقعی آخه می ترسم بخوابم آخه برای من یک ز ...

دست خودم نیست اتفاقی یادم میاد فکر کن وقتی میخوابی بیدار میشی انگار فقط یک پره سیاه بدون هیچ چیزی جلوی شمات بوده تاصبح نمیدونم برای من یک عزابه بعضی وقتا اصلأ یادم نمیاد چیزی خوب به هرکی میگم براش بی اهمیته میتونم بگم خواب نمی بینم یا شایدم آیندمو میبینم و یادم نمی یاد و اینه چرا یادم نمیاد  بابام میگه زهنتو درگیر جن و اینا نکن خوب منم بهش فکر نمی کنم ولی خودش تو خوابم میا اون 1ساعت خواب ترسناکم برام ترسناکه اینکه بترسی بخوابی واقعا بده البته بعضی وقتا خواب ترسناک می بینم