2777
2789

از چند روز پیش هر روز میرم دکتر. پنی سلین سفازولین  و کوفت و زهرمار تا دبرکز اکسی کورت.  زد برا ریه ام از دیروزه معدم ورم. کرده و درد و تهوع امونمو بریده ای خدا. من بچه شیر خوار دارم رحم کن نگیره ازم کی خوب میشم.   ریه امو درگیر کرده لعنتی 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دگزا متازون و متیال استیل پریدنیزولون و سفازولین عالیه

ای خدا باورت میشه بعد امپول اکسی کورت ی کم تونستم نفس بکشم ولی  زده ب معدم دردش دارم میمیرم

عزیزم مام گرفتیم خونوادگی گرفتیم خییلییی بده نترس،طول میکشه ولی خوب میشی ،ده روز طول میکشه،اصلا داروها فایده هم نداره ما ۷ بار دکتر رفتیم آخر سر برای دل درد و دل پیچه عسل و گرد گل از عطاری گرفتم شربت کردم خوردم سینم هنوز خوب نشده ولی بهتر شده

آمپول به معده ربطی نداره مگه دارو خورده باشی شاید اذیتت  کنه

بعد امپول کورتونه. معدم ورم کرده لعنتی امونم بریده از طرفی ریه ام از طرفی معدم

عزیزم مام گرفتیم خونوادگی گرفتیم خییلییی بده نترس،طول میکشه ولی خوب میشی ،ده روز طول میکشه،اصلا دارو ...

وای عزیزم شکر خوب شدین. ریه اتون هم درگیر بود 

عزیزم مام گرفتیم خونوادگی گرفتیم خییلییی بده نترس،طول میکشه ولی خوب میشی ،ده روز طول میکشه،اصلا دارو ...

دقیقا هرچی پنی سلین و.  اینا میزدم انگار ویروسه تقویت میشه تمام بدنم از ترس میلرزه  خدایا پسرم نگیره 

ماها بیماری بدبختی می گیریم بقیه خوشن😏

😪😪 من دیگ امیدی ندارم  ب نفس کشیدنام 

2790
2778
2791
2779
2792