2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می تونم زمین کشاورزی بخرم 🤔

زمین کشاورزی اگه اب داشته باشه خیلی گرونه اگه ابم نداشته باشه مشتری ندارهذدر نتیجه سود نداره عزیزم،اگه بتونی یه زمین یه جای خوب حتی کوچیک که بشه مغازه کرد پیدا کنی هم شاید گزینه خوبی باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زمین کشاورزی اگه اب داشته باشه خیلی گرونه اگه ابم نداشته باشه مشتری ندارهذدر نتیجه سود نداره عزیزم،ا ...

جا مغازه گرونه با 150  نمیدن ولی زمین کشاورزی فت فراون ابم دارن 

عید میتونستم با ۵۰ یه زمین بخرم. به جاش رفتم لب تاب خریدم. الان لب تاب نهایت ۱۰ میلیون گرون تر شده ا ...

ای بابا قسمتت نبوده عزیزم زندگی پر از این سودا و ضرر ها ان شاالله تنت سالم باشه لب تاپ هم بالاخره لازمت میشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
جا مغازه گرونه با 150  نمیدن ولی زمین کشاورزی فت فراون ابم دارن

پس یه مشورت با اطرافت بگیر اگه خوبه بخر عزیزم