sofi_chan مدیر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 عنوان درباره فضای سایت بهم بگید...(: | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست سلااامکاربر جدیدم میخام بیشتر آشنا شم بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه..... 1402/04/19 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofi_chan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 خیلی فضای پاک و ارومیه😏 بسیار عالی😌 بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
sofi_chan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 سلام اول خوش آمد میگم بعد هم فضای سایت بشدت سمی میباشد اول برو قوانین پایین صفحه رو ... ممنون از راهنماییت♡ بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
sofi_chan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 خیلی جدی نگیر بعضی تایپیک رو حرفای بعضی کاربرا رو ولی بعضیا واقعا با درک و شعور و فهمی ... مرسی از راهنماییت ♡♡ بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
ریمااااااااااااا عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1948 حقیقت رو بگی میخورنت دورغ بگی پر بازدید میشه اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
sofi_chan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 خش اومدی عزیزم من خدم این کاربریم تازه هس ولی قبلا تعلیق زیاد شدم😂🗿 عزیزم اینجا انرژی منفی زیاد م ... مرسی عزیزم حواسمو جمع میکنم:) بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
sofi_chan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1844 مزخرف و حوصله سر بر ولی اعتیاد آور هر روز با یه عده بچه جنگ میکنی تهشم هرچی دلشون بخواد بارت ... نمیخام زیاد درگیر بشم ولی حواسمو جمع میکنم بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....