2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 4045108 بازدید | 46733 پست
سلام دوستان😍 کسی میدونه وام فوری مهر چقدر طول میکشه تا واریز بشه؟

سلام عزیزم شما درخواست دادین؟

اگر واریز شد منو تگ کن بی زحمت

🌷🌷🌷🌷

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317

سلام دوستان چجوری میتونم تو تاپیکتون شریک بشم وپس انداز کنم.من یه زن خانه دارم که درحد خودم خیاطی میکنم وبرای مشتری نمیدوزم چون دردسرش زیاده.۲ماهه باشگاه میرم ماهی ۶۰۰ هزینه باشگاهمه وتنها خرجم که زیاد میشه همینه.خرید خونه رو هم خودم انجام میدم اونم باکلی حساب کتاب.۲ تا قرعه خونگی داشتم برنده شدم و طلا خریدم.وام و قسط هم زیاد داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگمممم دخترااااا شنیدین که میگن  عدو شود سبب خیر  اگر خدا خواهد  الانم همین تنش آ ...

فدات بشم رویا جان

دیگه اینا همش بخاطر مدیریت و درایت شما👌

ک با جون دل تاپیک رو از دست مخالفین سرپا نگه داشتید

و همه با هم ی خانواده شدیم در دنیای مجازی🙂

باید آموزه رو یاد داد تا بیشتر یاد بگیریم

وجود میتی کومان عزیز ک همه رو سر ذوق میاره🥰🌹

برای همگی و شما بهترینا رو آرزومندم❤️

سلام دوستان عزیزم 

امیدوارم حالتون خوب باشه عیدتون هم مبارک

اخر ماه هست اومدم براتون گزار این ماه رو بنویسم..

باتوجه به این قسط هامون زیاده ..

#عید سال نائب زیاره دوستای عزیزم کربلای معلی بودم اولین سفر سال در بهشت روی زمین خودمون رفتیم که ۷ ت شد 

#دومین کار :بعد برگشت خرید یه سکه ۵۰۰ سوتی  که طلافروشی گفت ۱۰۰ بالای تابلو با یه کوچولو تخفیف گفت ۲۰ تومن هم برای شما اما درنهایت من فقط ۵۰ ت بهش دادم پول دادم

#سومین کار :کراتین کردن موهام بهش رسیدم واقعا عالی شده راضیم که اینم قسطیش کردم ۲۲۰۰شد که‌همه جا گرون اما گشتم جای خوب که کارش عالی بود نخوام پول سالن بدم که بالای ۴ت میشد موهام پف و پرپشت  و بلند بود ۱ ت دادم دوتا ۶۰۰ تومن دوماهه 

چه# ارمین کار : خرید پلوپز چن کاره که هم پلوپز و بخار پز و زود پز جنس اصل گرفتم آلمانی و عمری برقی هست و راضیم خداروشکر گشتم باتوجه به گرونی این روزا وسایل برقی گرون شد اما از جای معتبر قیمتش ۴۲۰۰ بود اما به نرخ قبل گرفتم و فروشنده انصاف داشت ۳۲۰۰ این بود دستاورد ماه فروردین ۱۴۰۳

درپایان انشالله همیشه حالتون خوش و روزی تون پربرکت 

تااااا ابد حق 👌 خیلی ممنون تیتان جان عزیزم ❤️ لطف کردی زحمت کشیدی نوشتی برامون  واقعا جای ...

فدات بشم دوست عزیز 🥰 

خوشحالم ک مورد پسند بود

دیگه حرفه دل بود ک پاک و صادقانه و واقعیت بود(البته نظر شخصی خودمه🙈) 

و بنظرم حرفی ک از دل بیاد ب دل میشنه

ب امید روزی ک مردم کشورم  اینقدرپیشرفت فرهنگی، علمی، مالی و معنوی داشته باشن ک هیچ کمبودی نباشه و هیچ غمی تو دلشون نباشه اگه غمی بود هزاران هزار غمخوار در کنارش باشه🥰 

مگه میشه عزیزم یادمون نباشه ؟ تو عزیز دل منی ❤️ به سلامتی و دلخوشی انشالله زمینت رو هم میگیری&n ...

شما عزیز دلی مهربونم 😗❤هر چی که هست اول از لطف خدا بعد بی اغراق از پند و نصیحتهای خواهرانه شماست وگرن من تو مخیله ام هم نمیگنجید ک ی روز خودم تنهایی بخوام همچین حرکتی بزنم اما یاد اون خونه خریدنت افتادم ک با برادرجانت رفتی دنبالش و خودتو ب چالش کشیدی هزار بار انگیزه ام بیشتر میشه ،میخوام خودمو امتحان کنم میخوام کارای صفر تا صدشو خودم انجام بدم انشاالله با دعای خیر شما دوستای جانم ک خیلی بهش محتاجم ❤

چشم عزیزدل حتما قطعی ک شد میام عرض میکنم خدمتتون 🌺

ب خدای مهربان میسپارمتون انشاالله ک دل شاد و سلامت باشید،و روزیتون وسیع و فراوان 😗

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام دوستان چرا اعتبار سنجی ویپاد جواب نمیده برای شما هم اینجوریه

برای منم سه روزه جواب نمیده 

اشتباه کردم وام 4میلیونی رو یه دفعه تسویه کردم که پنج میلیونی بگیرم ولی نمیشه کاش اقساطی پرداخت میکردم،😔

معصومه جون سوال منو جواب ندادین چطوری مدیریت ب دختر13 سالم یاد بدم ماهی 400 پول بهش میدم هفته اول ت ...

یکبار فقط یکبار مقاومت کنید و‌از هفته دوم به بعد هیچ‌پولی بهش ندید و متوجه جدی بودن  شما بشه از از ماه های بعد بهتر و‌بهتر میشه .من یادمه دبیرستان داداشام هفته ای صد میگرفتن‌من پنجاه اونا صد تومن هم از مامانم میگرفتن من با اون پنجاه تومن هم‌پول کرایه میدادم برای رفت و امد هم گاهی خوراکی میخریدم سال ۸۵ جم کردم یه انگشتر ۱۳گرمی  خریدم هنوزم دارمش  الان ک الانه برادران محترم  قربونشون بره خواهر دستشون هنوز جلوی مامان درازه  تا کم بیارن ولی من  به خودم سختی هم بدم  قرض نمیکنم 

تازه ضعیف ترم و قرض هم میدم

و شدیدا برای پدر و مادرم و اطرافیان خوش حساب و معتبرم 

یه جوری ک بابام همچنان بنده رو میکوبونه سر دوتا پسری ک از من بزرگترن 😂😂✋🏻

سلام دوستان

امیدوارم حال همگی خوب باشه😍

من خیلی وقته تاپیک و دنبال میکنم ولی زیاد پست نمیزارم

کسی میتونه راهنماییم کنه 

من همسرم نمیتونه پول نگه داره خیلی ولخرجه 

میخواستم پیشنهاد بدم ماشین ثبت نام کنیم

شرایط ثبت نام چیه کسی اطلاع داره 

مثلا ماشین شاهین یا تارا

سلام دوستان عزیزم  امیدوارم حالتون خوب باشه عیدتون هم مبارک اخر ماه هست اومدم براتون گزار این ...

مارک پلو پزتو میگی؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستان چجوری میتونم تو تاپیکتون شریک بشم وپس انداز کنم.من یه زن خانه دارم که درحد خودم خیاطی می ...

عزیزم هر جور به این تاپیک سر بزن و متن های دوستان رو بخون مخصوصا داستانهای واقعی عبرت امیز رو بخون نکات مهم رو‌که خوندی تو زندگی روزانه بکار بنداز 

و مخصوصا تو خرج کردن با احتیاط باش و سوالات رو بپرس اینجا همه کمک میکنن

سلام بچه ها نمیدونم‌پست من یادتونه یانه 

میخواستم خونه بخرم وطلا وسکه بفروشم دوستان عزیز گفتن‌اول قولنامه کن بعد بفروش الان قولنامه کردیم فردا چک داریم صبح گرون شد والان داره میاد پایین‌تر سکه از ۴۵۲۰۰ رسیده به ۴۳ همین امروز صبح تاظهر 

خیلی مسخره ست که یه روز قیمتا ثبات نداره تازه ۱۵۰۰ کمتر برمیدارن نامردا. دعا کنید برامون به قیمت خوب بفروشیم تا پول چک جور شه از طرفی طلا رو نگه داشتم ۴پنج روز دیگه بفروشم شاید بالاتر بره نمیدونم درسته کارم یانه خلاصه دعا کنید اگه دیدین پستم رو....ممنونم از همه تون .یاعلی