2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 3993499 بازدید | 46733 پست
درسته ناراحت نباش عزیزم الهی خدا اونقدر بهمون بده که نیازی به ۳۰۰ تومن یارانه نباشه🙏 به مام ف ...

گلم چجوري استعلام بگيرم دهك چنديم؟؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید
خانوما،بین شما کسی هست که شوهرش بیش از حد واسه پدرو مادرو خواهر،برادر و برادر زاده و خواهر زادهاش هز ...

⛔️⛔️⛔️

گلممم درد و دل تاپیک دورهمی لطفااا 

همینطور تو تاپیک سیاست هامون

دوستانی که مشکلات اینچنینی داشتن

کلی راهکارو ایده ارائه دادن 

امیدوارم به کارتون بیاد🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⛔️⛔️⛔️ گلممم درد و دل تاپیک دورهمی لطفااا  همینطور تو تاپیک سیاست هامون دوستانی که مشکلات ا ...

بله رویا جون،

ولی اعضای تاپیک بیشتر اینجا فعال هستن،

مشکل منم در حدیه که آب از سرم گذشته،

بله رویا جون، ولی اعضای تاپیک بیشتر اینجا فعال هستن، مشکل منم در حدیه که آب از سرم گذشته،

درسته عزیززم بچه هااا اینجا فعالن

ولی …..

واقعااا اگر هر کدوم از ما روزانه یه پست غیر مرتبط فقط به واسطه ی اینکه فعالیت بچه هااا اینور بیشتره بزاریم میدونین چه غوغایی میشه 🥴🥴

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
درسته عزیززم بچه هااا اینجا فعالن ولی ….. واقعااا اگر هر کدوم از ما روزانه یه پست غیر مرتبط فقط ب ...

بله میدونم،

اتفاقا منتظرم بودم بهم تذکر بدی و با خط کش بیای سراغم،😬😬😉😉😄

ولی باز نتونستم جلوی خودم بگیرم،از حرص،دست خودم نبود،

معصومه خانم ،دوستان لطفا هرکی میتونه یه راهنمایی بکنه منو...شوهرم مقداری پول داره گذاشته توی رمز ارز و باهاش کار میکنه و هرچی هم سود کنه  در نمیاره و یه وقتایی هم شده همون سود هم شده ضرر ولی درکل در نمباره پولش رو با ارز کار میکنه و من خیلی اضطراب دارم که یه وقت پولمون از دستمون نره بالاخره نمیشه کاملا اعتماد کرد که یه وقت این صرافی ها هک نشن یا کلاهبرداری نکنن . شما میگید من چیکار کنم؟شوهرم ادم خوبیه اصلا خسیس نبست ولی  معتاد رمز ارزها شده و نمیتونه دل بکنه و پولش رو خارج کنه نمیدونم چیکار کنم بخدا اعصابم خیلی بهم ریخته اس 

سلام شما شاغلید درسته؟چون منم خواستم بدون ضامن بگیرم نشد.اعتبارسنجی نشدم 

سلام بله 

ولی مهرایران خیلی در بند مدارک شغلی نیست 

اصل جریان رتبه اعتباری که اگر aیاb باشه تعلق میگیره 

مثلا اگر معوقه بانکی داشته باشید یا جایی ضامن شدید اقساط به موقع پرداخت نشه رتبه میاد پایین

برای من 3تومن وام میدونستم بگیرم

اینم ضامن میخواست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بیشتر ببینید

من ماه قبل از مهر ایران وام گرفتم 

وام فوری باکارکرد معدل حساب 20ماهه بدون ضامن( البته ده ت)

خانه دار هم هستم