2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 4047778 بازدید | 46733 پست
دقیقا میفهمم چی داری میگی عزیزم ❤️ با گزر زمان حتما تاثیر می‌ذاره حرفات فقط مدام زمزمه کن تو گوشش&n ...

معصومه جون چیزی که من دارم میبینم اینه که:

اصولا افرادی که وضعیت مالی خوبی دارن حرفی از دارایی و برنامه که دارن نمیزنن

ولی اونایی که برعکس آه در بساط ندارن از حقوق و … خیلی صحبت میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@پریناز1397

دخترااا پریناز عزیز تگشون آبی نمیشه ممنون میشم تگشون کنید 🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم دو روز مهمون دارم شاید فردا رو هم مهمون داشته باشم  انشالله وقت کنم حتما در اولین فرص ...

ممنونم ازت عزیزم فقط اینکه من یه تغییر بدم توی مقدار پولی که قراره دریافت کنم دیروز باهمسرم صحبت کردم گفتم ده تومن کمه نمیشه هم باهاش قسط بدم هم یه مقدار واسه خودم بمونه قرار شد پونزده بده بهم .هفت ونیم دوهفته اول ،هفت ونیم دوهفته دوم،همه چی جز گوشت گوسفندی و برنج باخودمه ،شهریه  دخترم وقسطام میشه ماهی چهارمیلیون  وهفتصد

با مبلغ باقیمونده ممنون میشم یه برنامه برام بریزی 

راستی یارانه هم دست خودمه نهصدوپنجاه تومن

آسوده ،تنی که با تو پیوست…
سلام عزیزم راستش برا جهاز گفتم حرف مردم ولی برا عروسی خودم دوست دارم در حد همون جشن داشته باشم که حد ...

یکی از آشناها، ۶ تا استکان ایرانی آورد و چهار تیکه وسیله

الان بیا ببین تو چه قصری داره زندگی میکنه

انصافا زن زرنگی بود و حقشه

همسرشو مثل موم تو دستش داشت

نه که بقولی زن ذلیل باشه ها، اصلاااا نبود

ولی همون سیاستی که معصومه جون میگه رو داشت و همه م دوستش دارن

چون باعث پیشرفت پسرشون شد

سلام عزیزم چشم

مرسی از درکت عزیزززم 🙏🏻🫶🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوست جونا يه مشورت فوري ميخام شرايطي پيش اومده يه پولي رسيده دستم ميخاستم قسطي تبلت بخرم ١٢تومن ...

قشنگم ببین اگه از مادری خواهری کسی میتونی مابقی پول رو قرض بگیری تا بعد عید با جمع آوری عیدیاااا و مدیریت خرجی خونه و امثالهم قرض رو پرداخت کنی که فبهاااااا تلاشت رو بکن 

اگر نه شرایطشو نداری با کسی رو نداری یا کلا دوست نداری قرض بگیری 

من ترجیحم قسطی برداشتن تبلت هست تا فروش طلا 

باز ببین نظر دوستان چیه و رای اکثریت رو اجرایی کن 

امیدوارم بهترین تصمیم رو گرفته باشی عزیزززم 😊

خب خسته نباشید به خودم میگم ۵۰ صفحه عقب بودم و امروز تموم شد 🤪🤪🤪

رویا جون منم یه چیز بگم دعوام نکن.سبزی خرد کنای دستی که عکسشو میذارم قیمتی ندارن و تو آشپزخونه عصای دست منه برای خرد کردن ، کیک درست کردن و آبگیری سبزیجات واقعا کمک کنندست نکته اقتصادیشو خودتون بگیرین 😎رویاجون دعوام نکنه.اگر فر هم ندارین کیک پز های قدیمی واااااااقعا عالی هستن.من همه چیز توش میپزم و بسیار خوب از اب درمیاد.

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سوال:#  ‍  

سلام. انشالله منشا خیر و برکت برای خیلیا باشه تاپیک تون.

میگم که یک نفر قراره 100 میلیون بزاره، برای وام خواستم ازش...تو بانک سپه سپرده داره و رییسش دوستشه بهش گفته با 4درصد باید 100 تومن رو یکساله تسویه کنه و اینجوری مبلغ قسط بالا میره حدود 7 میلیون میشه. 

شرایط بانک مهر ایران کسی اطلاع داره؟

اگه بانک مهر هم مدت دار باشه وامش چی؟ مثلا مثل بانک رسالت 6 ماهه باشه.

کلا اگه نشه وام بگیریم باهاشون. چه پیشنهادی دارین؟

سلام به همگی 

امروز بعد باشگاه رفتم یکم میوه اینا بخرم معمولا ۵ شنبه ها با همسرم می‌رفتیم خرید خونه که می رفت میوه فروشی گرون گفتم از دم باشگاه بخرم که ارزون تر هست 

چون باهام باشه همش می گه بهترین رو بردار 

خلاصه رفتم سیب برداشتم دیدم کیلو ۳۰ ت دیدم یک مدل دیگه داره ۲۰ ت یکم ریز تر بود 

انار هم همین طور چون ریزتر بود ارزون تر بود 

خیلی معذب بودم فکر می کردم الان همه دارن منو نگاه می کنن😂😂😂😂 خلاصه از همون سیب ۲۰ ت برداشتم 

یکم دیگه خریدها رو با دقت انجام دادم و اومدم خونه 

شاید خیلی اختلافی نداشته باشه اما من به خودم قول دادم که تا جای ممکن از پول درست استفاده کنم 

با اینکه در طول روز خیلی خسته میشم اما فقط به هدفم فکر می کنم. 

عزیزم ممنون میشم تگم کنی

صفحه ۱۱۹ تاپیک اشپزی رو بخون عزیزم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان منم اومدم گزارش این ماه رو بنویسم گزارش ابانماه خودمو ریپلی کردم 🤗اول اذر هدف گذاشتم ک ...

سلام دوستان من دو ماهه که گزارش ننوشتم   البته توجه کردم شما هم مثل سابق نمینویسید 

خب دی ماه رو که گفتم برنج و مرغ و گوشت اینارو دارم  خودمم تصمیم داشتم خرج دی رو با ۲۱۰۰ببندم  که خداروشکر  جمعا۱۶۱۰شده😁۸روز رو بدون هزینه بودیم 

جمعا۱۴نفر مهمون داشتم که نوش جونشون قطعا روزی خودشون بوده❤۷وعده رو خونه نبودم   

درکل شکرخدا راضی بودم 

بهمن# ماه رو هم ۳۳۹۵هزارتومن هزینه داشتیم   ۱۲روز بدون هزینه 😃جمعا۸نفر هم مهمون داشتم و خودمم۴وعده خونه نبودم 

دوستان ما معمولا صبحونه تنوع نداریم  بیشتر پنیر و گردو(که باباهامون میدن گردو رو❤) یا ماست و یا کره و عسل(پدرشوهرم عسل رومیده❤)  

گاهی هم پیش اومده یه خریدای ریزی درحد ۴تمن اینا داشتیم یا همسرم گرفته یادم رفته بنویسم ولی مطمئنم بیشتر از۲۰۰تومن نشده کلا 

ثابت میوه رو داشتم بخصوص سیب و پرتقال

زیاد توضیح ندادم که از حوصلتون خارج نشه 😁(توضیح میدادم چی میشد🤣)

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن