2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 3991747 بازدید | 46733 پست
سلام خوشگلا خوبید عزیزا یه راهنمایی  بنظرتون این انگشتر های مینیمال  کلا طلا های ظریف زی ...

طلا هر چقدر ظریف تر باشه اجرت بیشتری داره 

مگر اینکه برای مصرف بخوایی و نخوایی کوتاه مدت بفروشی 

والا بگرد تو بدون اجرت ها پیدا می کنی 

اگر نبود بعد پارسیان 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما سلام ...من ۵۰تومان پول اردیبهشت میاد تو حسابم به نظرتون همشو طلا بگیرم یا نصفشو مثلا ۲۰طلا ۳۰ب ...

بانک بذاری که چی بشه؟ 

اگر فعلا لازم نداری طلا 

ممکنه تو بانک خرد خرد خرج بشه

واااای چقدربد....منم همون موقع هابودکه خبرفوت باباموشنیدم... خدا همه رفتگان روبیامرزه...اگردلتون خو ...

خیییییلی سخته خدا پدرتون رو بیامرزه عزیزم یادمه گفته بودید 

اصلا اینقد حالم بد شد که تاحالا تپش قلب دارم بنده خدا پدرش مرد خیییلی مظلومی بود خدارحمتش کنه 

حتما فاتحه میخونم عزیزم

منم یه ماه پیش با شوهرم شدید دعوام شد همش خداروشکر میکردم که پول دارم لازم نیست پیشش برگردم الانم م ...

عزیزدلم اگه دوس داشتی بیای تو دورهمی یا خاص برام تعریف کن همیشه به یادت بودم 

ظرف و ظروف ها و دکوری هایِ تباه😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

عزیزم هممون تا حدی ازین جوگیر شدنا و خریدای تباه گونه ضربه خوردیم زیاد ناراحت نباش 

ب جاش سعی کن اونایی که بلااستفادن رو بفروشی 

من امسال اونایی که خریده بودم قبلاً و ب کارم نمیومدو فروختم😁(چ گندی زدم تو جهیزیه خریدن به حرف این و اون گوش دادم ی سری وسایل الکی خریدم که خوشبختانه این آخرا به خودم اومدم) 

و با پولش رفتم یه پلاک خیلی شیک حدود ۳ گرم خریدم 🥰

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام یه سوال داشتم من از پیجی سبزی قورمه سرخ شده و بعد خشک شده میگیرم،۳۰۰ گرم ۲۵۸ تومن ،ما ۴ نفریم ...

منم سبزی این مدلی میخرم سرخ شده و بعد خشک شده ....اوایل تابستون کیلویی ۴۵۰خریدم ....تازه من گرون خریدم ....من یک کیلو یک سالم پیشه و خوبی که داره نیاز به فریزر نداره و توی کابینته.....توی فصلش بگیری قیمتش مناسبتره

❤️
عزیزم هممون تا حدی ازین جوگیر شدنا و خریدای تباه گونه ضربه خوردیم زیاد ناراحت نباش  ب جاش سعی ...

ما هم اگر بریم خونه کوچک وینرین و با همه کریستالهاش که  کرونند با خیز ناهارخوری و سرویس خواب خودمو میفروشم طلا میخرم با پولش‌.... ب درد نمیخوره اصلا... من جوگیر دو تا سرویس چایخوری امریکایی خریدم ۲ تا سرویس صبحانه خوری .... بالغ بر ده مدل شکلات خوری داریم🤣🤣🤣🤣🤣 

نمی دونم فازم چی بوده 

چقدر گل های طبیعی لاکچری خریدم که خراب شدن.... گل های میلیونی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

فکر کنم از معایب رفت و آمد در خونه های لوکس و لاکچری بوده که جوگیر میشدم میخریدم

ما هم اگر بریم خونه کوچک وینرین و با همه کریستالهاش که  کرونند با خیز ناهارخوری و سرویس خواب خو ...

سلام الان نزدیک عیده راحتتر میتونید بفروشید

اول قیمتشون رو محاسبه کنید یه کم پایینتر آگهی کنید

بعد عید مشتری سخت پیدا میشه

سلام الان نزدیک عیده راحتتر میتونید بفروشید اول قیمتشون رو محاسبه کنید یه کم پایینتر آگهی کنید بعد ...

همینجوریش جرات ندارم از خواهر برادرام.... باز به بهانه تنگ بودن جا میشه.... چون برخی ظروف هم عتیقه هستند ترس دارم که برام مشکل درست کنند 

یکبار کمی از وسایل امباری را دادم خیریه تازه عتیقه ای توش نبود.... اوف نگم که چقدر غر غر شنیدم

البته که از درایتِ بنده، هیچکدام هم کارتن ندارند🥺🥺🥺

سلام خوشگلا خوبید عزیزا یه راهنمایی  بنظرتون این انگشتر های مینیمال  کلا طلا های ظریف زی ...

نه عزیزم خوب نیستند فقط اگر دوست داری دلی بخر... من دو تا خریدم ماشاالله اجرتا بالاست....اگر نمیخواهی دست کنی و فقط پس اندازه، همون طلا شکسته یا پارسیان بهترین گزینه هست

سلام خدمت خانم های مدیر و مدیر  عزیزان من خیلی وقته خواننده خاموشم و خیلی خیلی از اطلاعاتتون ا ...

سلام عزیزم، من خانواده ی شما رو نمیشناسم ولی با فکر پیش برو و احساساتی نشو ، اشتباهی که ما کردیم رو تکرار نکن، مادرشوهرم هی در گوش ما گفت طبقه بالای خونه رو بسازین به نامتون میکنم و دیگه مستاجر نباشین و فلان، شوهرم هم از کارش موند هم پولش رو ریخت وسط، آخر سر به نامش نکرد، واسه اینکه دهنش بسته بشه وقتی شوهرم میخواست ماشین بخره یه مقدار از پولش کمک کرد گفت اینم حق الزحمه ات، الان سه سال اینجا نشستیم، دخالت ها و بقیه ی مسائل به کنار، هر سه ماه یه بار دعوا میندازه که از اینجا برین من میخوام بدم اجاره پول لازمم 🤦