2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 4048417 بازدید | 46733 پست
ببخشید عزیزم یه سوال دیگه من الان وامو گرفتم انتقال دادم عین خودت حالا چجور باید پسش داد؟ یک میلون ...

یک ملیون و ۲۵هزار باید انتقال بدی واسه اعتبار سنجی و کارمزد . دادن قسطش اینجوری تو از لحظه ای که وام رو بگیری ۱۰ روز فرصت داری که استفادش کنی بعد از ده روز گذینه بهت میده که انتخاب کنی که یه جا پرداخت کنی یا طی ۴مرحله دیگه هر جور که خودت بخوای 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

به به 👏👏عالی بود عزیزم 👏 چه پست قشنگی ❤️

سلام معصومه ی عزیز خوبی گل؟

من خیلی وقته خواننده بیشتر خاموشم حالا میخوام طرح زندگیمو مطرح کنم ببینی درسته یا ن؟

من خودم شاغلم حقوقم متغیره حدود ۱۰ تا ۱۵ هستش .از حقوق همسر کرایه خونه و قسطا رو پرداخت میکنم (کلن دخل و خرج با خودمه و خدایی ولخرج نیستم)و با حقوق خودم خرج زندگیو میدم و پس انداز میکنم.

حالا چند وقتیه بنظرم میرسه ک یک ماه طلا بخرم دست دوم برای پس انداز و یک ماه پولشو نگه دارم برای وام گرفتن یکی جواب اینو بهم بده .یکی هم بنظرشما اصلا کار درستیه ک حقوق خودمو خرج زندگی میکنم ؟آخه پیش خودم میگم هیچ فرقی نداره چ از اون پس انداز کنم چ از این.

خداروشکر شوهرم اصلا کار نداره درآمدم چقدره دارم یا ن.بعضی وقتا بش میگم اصلا میدونی درآمد خودت چقدره...🤣🤣🤣

(۶ ۷ ساله ازدواج کردیم و از صفر شروع کردیم مستاجریم هنوز ،ولی تازه ی ماشین صفر خریدیم.)

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای خوبم الان داشتم این تاپیک رو میخوندم دو دل شدم در مورد پس اندازو اینا من تازه اول زندگی ام حتی عروسی هم نگرفتم هنوز چن ماه دیگه عروسیمه  وکلی خرج ومخارج داریمو بنظرم چن سال اول زندگی اصلا نباید زیاد ولخرجی کنم البته خونه پدرم همیشه هرچی میخواسم میگرفتم ب فکر جمع کردن نبودم اما الان ک عقدم یک سالو خورده ایه خرجامو کم کردم بنظرتون اشتباه نظره این خانم درسته؟

سلام دوستای خوبم الان داشتم این تاپیک رو میخوندم دو دل شدم در مورد پس اندازو اینا من تازه اول زندگی ...

اگه خرجاتو کم کردی و با اون پول طلا خریدی یا همون نقدی نگه داشتی، بنظر من اشتباه نکردی

یه چیز دیگه اینکه واقعا نباید ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم

هر از گاهیم یه منتی بذاری بد نیست  

سلام معصومه ی عزیز خوبی گل؟ من خیلی وقته خواننده بیشتر خاموشم حالا میخوام طرح زندگیمو مطرح کنم ببین ...

عزیزم اگر تو زندگی چیزی به اسم شما شده باشه باز اینکه قسمتی از حقوق خرج خونه بشه اوکیه

اما اگر شما حقوق خودت رو خرج کنی 

بعد ماشین و خونه به اسم همسرت باشه من نمی پسندم باز خودتون می دونید 

سلام رویاجان خوبی چشم سوالشون میخونم

مرسی مهربونم 🙏🏻😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
میشه لطفا لینک تاپیک سوالات خودرویی کاربر هلن رو بفرستین ممنونم🌸

قربونت برم الان این کاربر براتون ارسال میکنه 

@کامواصورتی  

قشنگم بی زحمت لینک تاپیک خودرو رو برای دوستمون بزار

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اگه خرجاتو کم کردی و با اون پول طلا خریدی یا همون نقدی نگه داشتی، بنظر من اشتباه نکردی یه چیز دیگه ...

بله من بصورت طلا پس انداز میکنم کم کم ک در آینده خواستیم خونه بخریم بفروشم الان نمیدونم کارم درسته یانه ممکنه از چشم همسرم بیفتم بااین کارا؟شما چ تجریه ای دارین

بله من بصورت طلا پس انداز میکنم کم کم ک در آینده خواستیم خونه بخریم بفروشم الان نمیدونم کارم درسته ی ...

منم همینکارا رو دارم میکنم

اوایل زندگیم هستم یه کم بیشتر از شما

فعلا براش عزیزم، بعدا رو‌ نمیدونم😅

اگر قراره با اینکارا از چشمش بیفتم، همون بهتر بیفتم😂

زن به این خوبی🤪

واقعا نمیشه حکم کلی داد بستگی به رفتار طرفین داره

یه طوری نشه که همسرت بدعادت بشه که زنم قانعه

هر از گاهی یه خرجایی بنداز دستش

پیشش هی دو دو تا چار تا نکن

کمتر بگو اینجا ارزون تره بریم اینجا لباس بخریم

اینجا ارزون تره بریم اینجا غذا بخوریم

فلان جا نریم خرجمون زیاد میشه و و و 

یه کاری کنی نه سیخ بسوزه نه کباب

من خودمم فعلا در حال تجربه کردن هستم، ممکنه فلان رفتارم جواب مثبت نده… امتحان میکنم شد شد، نشد راه دیگه

بله من بصورت طلا پس انداز میکنم کم کم ک در آینده خواستیم خونه بخریم بفروشم الان نمیدونم کارم درسته ی ...

مطمن باش کارت درسته 

سر تیتری حرفامو میخوام بزنم:

#‍ هیچکس اندازه خودت دلسوز زندگیت و تلاشاتون نیس 

#‍ تعادل رو همیشه حفظ کن جورری باید رفتار کنی که اگه خریدیم نداشتی یه زمان 

همسرت متوجه بشه که داره برا زندگیمون رعایت میکنه  وهمین خودش محبت رو بیشتر میکنه در زندگی 

البته در شرایطی که اون زندگی و دو نفر به بلوغ عاطفی و رفتاری رسیده باشن

ظاهر# زندگی هیچکسووو با باطنت زندگی خودت مقایسه نکن 

اصلا و ابدا 

بعضیا# اینجوری میگن ولی رفتار خودشون تو زندگی یه چیز دیگه س 

چرا،؟چون میخوان رو ذهن اطرافیان کار کنن و خودشون جلو بیفتن 

اگه# مردی اینجوری بود دلیل نمیشه که کار خوبی داره میکنه شاید لازمه زن با درایتش تربیتش کنه 

پس هر حرف و هر کاری دال بر درست بودن یا غلط بودنش نیس باید متناسب با زندگیت نسخه تو پیدا کنی 

تنها چیزی که میتونم برا اوایل زندگی بگم:

استارت زندگیتو با عشق و ارامش بزن و شروع کن 

۲ سال اول زندگی خیلیییی مهمه مث ۲ سال اول تربیت یه بچه متولد شده س 

سعی کن درست زندگیتو تربیت کنی 

خوشبحت باشین عزیزم😍😍