2777
2789
عنوان

ببین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم کاری نکردم ک ی چیز الکی گفتم فقط لطف فشانی کجا بود دیگه اغراق نکن من ک میدونم هیجکاری نک ...

چرا این لطف فشانی پر حجمی بود من شرمنده شما شدم😂❤

چرا این لطف فشانی پر حجمی بود من شرمنده شما شدم😂❤

😂😂راست میگی الان ک فکرشو میکنم خیلی لطف کردم  و مایه گزاشتم این همه اومدم تو تاپیکت و رفتم پاییین تا نظر بدم و چیز الکی بگم.😂😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

یک دو سه همه بیخیال غصه

شما دختر خانوم دستتو بزار تو دست دوستت

آقا پسر دختره چه لوسه 

خوراکش یکی دوتا بوسه

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
😂😂راست میگی الان ک فکرشو میکنم خیلی لطف کردم  و مایه گزاشتم این همه اومدم تو تاپیکت و رفتم پا ...

عزیزم لطفا برید بگیرید بخوابید ساعت ۴ و بیست شده

منم به لطف شما به آرزوم رسیدم 😂

عزیزم لطفا برید بگیرید بخوابید ساعت ۴ و بیست شده منم به لطف شما به آرزوم رسیدم 😂

😂😂این بود جواب لطفم داری رسما بیرونم میکنی باشه باشه من میرم ولی یادت باشه دیگ کی مث من میاد برات چیزای الکی بگه ☹😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
😂😂این بود جواب لطفم داری رسما بیرونم میکنی باشه باشه من میرم ولی یادت باشه دیگ کی مث من میاد برات ...

نی نیو رو چه حسابی میخوای ول کنی بری زورو‌کی؟

زوروکی نرو 

بری نمیگن چرا رفت

نی نیو رو چه حسابی میخوای ول کنی بری زورو‌کی؟ زوروکی نرو  بری نمیگن چرا رفت

😂😂😂خوبه از دلم درواوردی نمیرم بساطمو پهن میکنم همینجا پس😁😁