2777
2789
عنوان

فوضولی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 129 پست
بزار کم کم ب کار نکردنت عادت کنن بهانه بیار ماه ها و ماه ها هم طول بکشه تو هر روز مریضز جدیدی در ...

فردا انگ میزنن پشت سرم میگن دختر مریض انداختن بهمون😂😂 اخه هنوز یکسال نشده عروسی کردم

حالا این بهونه کار نکردنم باشه 

برای اینکه فوضولی نکنن چه کنم آمار رفت و امدمو دارن 

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
فردا انگ میزنن پشت سرم میگن دختر مریض انداختن بهمون😂😂 اخه هنوز یکسال نشده عروسی کردم حالا این بهو ...

بزار انگ بچسبونن ب یه ورت

یه مدت بی محلی کن پرسیدن امار گرفتن ج نده یا اینکه بگو نمیدونم یواش یولش بهتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار انگ بچسبونن ب یه ورت یه مدت بی محلی کن پرسیدن امار گرفتن ج نده یا اینکه بگو نمیدونم یواش یو ...

اره درسته مرسی انشالله

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
اره درسته مرسی انشالله

مثلا از من میپرسن کجا میری در سکوت مطلق راهمو ادامه میدم

بارها از داحپخل خانه شون صدام کردش کجا میری منم انگار نشنیدم و در راه پله رو بستم رفتم اونقدر ادامه دادم دیگه الان خودشون میدونن سکه یه پول میشن ول میکنن میرن

مثلا از من میپرسن کجا میری در سکوت مطلق راهمو ادامه میدم بارها از داحپخل خانه شون صدام کردش کجا ...

والا من انقدر پررو تشریف دارن 

مثلا یبار خودمو شوهرم نگفتیم میخوایم بریم کجا 

زنگ زده بود به دوتا از جاریام و خواهرشوهرم که اومدن خونه شما؟؟

بعد که دیدن پیش هیچکدوم نیستیم زنگ زدن به شوهرم ۵ بار جواب نداد بعد زنگ زدن به من که بار دوم جواب دادم گفتم والا اومدیم فلان جا مگه کار واجبی دارید گف نه همینجوری خواستم ببینم کجایید

والا من انقدر پررو تشریف دارن  مثلا یبار خودمو شوهرم نگفتیم میخوایم بریم کجا  زنگ زده بو ...

اشتباه کردی ک نتیجه زحمت شوهر رو هدر دادی نباید جواب میدادی رد تماس میدادی بعدا میگفتم اونقدر کنار شوهری خوش بودم ک دلم نیامد خنده های همسرمو قطع کنم

تو پرروتر باش

منو اینو بعد سالها تجربه یاد گرفتم

اونقدر ادامه بده تا از رو برن

نمیگم کم محلی میگم بی محلی کن بی مخلی

اما جلو شوهرت محل بزار😁پشت شوهرت حتی سلام نده🙃🙂

اشتباه کردی ک نتیجه زحمت شوهر رو هدر دادی نباید جواب میدادی رد تماس میدادی بعدا میگفتم اونقدر کنار ش ...

چقدر تو خوبی اخه 

مرررسی مرررسی بخدا انگار رفیق چندین و سالمی انقدر که قشنگ راهنماییم میکنی

والا من نمیدونستم با شوهرم تماس گرفتن 

اما کلا عادتشونه وقتی زنگ میزنن یک سره تماس میگیرن 

یبار دستشویی بودم تو ۵ دقیقه ۱۶ بار زنگ زده بودن کلا پدرشوهرم خیلی سمجه خیلییییی

وقتاییم که تلفنم اشغاله انقدررر زنگ میزنه تا من عصبی بشم بعد تهشم امار میگیره که عههه ماشالله چقدرم اشغالی با کی حرف میزدی چش بود فلان بهمان 

یبار مامانم زنگ زد چه من گفتم الو سلام 

پدرشوهرم افتاد پشت خطی دیگه یک سره زنگ میزد ول کن هم نبود منم ترسیدک اتفاقی افتاده باشه فوری از مامانم قطع کردم زنگ زدم بهش که چی شده 

گف هیچی خواستم ببینم چرا انقدر اشغالی😑😑😑😑

یمدت کلا تماسهاشو بیصدا کردم که زنگاشو نفمم حالم ازش بهم میخوره 

اول ازدواج میکنید بعد شرایط رو بررسی میکنید ؟

از اول قرار بوده اونجا باشی دیگه

قبول کردی 

همین آدم کثیف و بوگندو و دندون زرد اومد خواستگاری دیگه 

شش ماه هم که ایشالله بررسی کردی جواب دادی

دیگه غر غر کردن نداره 

اول ازدواج میکنید بعد شرایط رو بررسی میکنید ؟ از اول قرار بوده اونجا باشی دیگه قبول کردی  هم ...

غرغر نمیکنم عزیزم 

مگه تو این ۶ ماهی که شما میگی ادم چقدر میتونه بفهمه ؟ مامان شوهرم خیلی موذیه خیلیییی جلو مردم خودشو فرشته میگیره بعد همه میگن خوبه سیاست زیاد داره 

بعد هم من مشکلی با ازدواجم ندارم فقط میخوام محل زندگیمو بی دردسر عوض کنم چون خیلی دخالت میکنن

قبل ازدواج که یه دور تستی زندگی نکردم باهاشون که متوجه میشدم فوضول و دخالت کنن

چقدر تو خوبی اخه  مرررسی مرررسی بخدا انگار رفیق چندین و سالمی انقدر که قشنگ راهنماییم میکنی ...

بفرستش تو لیست سیاه البته شوهرت نفهمه هااا😁

بعد باخیال اسوده بگو گوشیم همیشه رو سایلنت متوجه نشدم ی چیزی رو باز بهانه کن و کلا ج نده

خواستی تاریخچه تماس هارو هم پاک کن شوهرت نبینه 

شوهرت اعتراض کرد بگو تماسی نداشتم لابد بابات تک زنگ نخورده قطع میکنه من گتوجه تماس هاش نمیشم😎

زیر بار نرو

مثل خودشون دیوار حاشا رو ببربالا😈

بفرستش تو لیست سیاه البته شوهرت نفهمه هااا😁 بعد باخیال اسوده بگو گوشیم همیشه رو سایلنت متوجه نش ...

حققق

چشم واقعا درسته 

اتفاقا صبح یکاری داشتم با ماشین بعد ما چون بالاییم ماشین تو پارکینگ اوناس 

تا روشن کردم پدرشوهرم اومد بیرون منم اصلا شیشه رو ندادم پایین از همون پشت شیشه سلام دادم گاز دادم رفتم

بعد هم برگشتم باز اومد تا خواست بپرسه کجا بودی گفتم خیلی گرمه خداحافظ

والا منم مث شما  هی ساکت موندم گفتم گناه دارن یا چمیدونم شاید شوهرم بفهمه درک کنه  ولی ش ...

سلام خدا قوت من خانواده شوهرم دورم.بعضی موقع می گن اینجا خوب بود می ۷وام باهاشون اتمام حجت کنم دیگه این حرفو نزن دیگه

سلام خدا قوت من خانواده شوهرم دورم.بعضی موقع می گن اینجا خوب بود می ۷وام باهاشون اتمام حجت کنم دیگه ...

درود خداوند بر تو