2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
چقدمنی ،،بخدااینقددلم میخوادباهامون خوب باشن ،،نمیدونم اخه چه بدی درحقشون کردیمه ،،منم ۱۷سالم بودکه ...

توهم هرگز محلشون نکن اصلا نرو خونشون .اشکال نداره تقدیره ماهم اینطوری اونام تااخر نمیتونن پیش بچهاشون باشن ک .دقیقا خالهای منم اینجوری سردن حتی یکیشون ک از همون اول دیابت داشت بچه نداشت خب من کوچیک بودم لج میگرفتم ک منو ببر سره خاک بعد از سوم هفتم بعد شنیدم ک میگفت بزنین دهنشو پره خون کنین از الان ایمجوری میکنه دیگه بعدا هرساعت باید ببرینش سره خاک .ازهمون ببعد متنفرشدم ازش با چه عذابی مرد گفتم تو بمیر ببینم کی میاد سره خاکت .الان قبرش بقله قبره مامانمه هرگز براش فاتحه نخوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم خواهرکه خداازاول باهام یارنبوده ،،شوهرم میشه پسرعمومامانم ،،اره خیییلی دوسم داره ،، ولی تازه ...

عزیزم همیشه خدارو شکر کن ، چون میتونست بدتر از این هم باشه ، باز خیلی وضعیت خوبی دارین ، خیلی ها از شما بدتر هستن ♥️💔♥️

خب اعتیاد داشته باشه ، مگه چیه ، الان دیگه همه تقریباً معتاد شدن ، 

فقط می‌تونه خرجش رو دربیاره ؟

خیلی عالیه که همسرت کنارته و دوستت داره ، بچه هات سالم کنارتن ، چرا ناشکری می‌کنی ، چی از بهتر ⁦😍😍♥️♥️❤️❤️

خیلی ها حسرت نی نی دار شدن دارن ... 😔💔

توهم هرگز محلشون نکن اصلا نرو خونشون .اشکال نداره تقدیره ماهم اینطوری اونام تااخر نمیتونن پیش بچهاشو ...

منم ازخودشون یادگرفتمه ،،خاله اخریم خیلی ظلم ،،اونروزدخترشوجلوپسرم زد،،دیروزبهش گفتم پسرم گفت اون زنه که مرساناروزدچقدظلم بود،گفت کیومیگفت گفتم تورو،،دوپهلوبهش زدم ،،هم بهش رسوندم که اینقدازم دورب که پسرم اسمتونمیدونه هم خیلی بدی

عزیزم همیشه خدارو شکر کن ، چون میتونست بدتر از این هم باشه ، باز خیلی وضعیت خوبی دارین ، خیلی ها از ...

نمیدونم حکمت خداچیه ،،شوهرم میشه پسرعمومامانم ،،خیلی مامانمودوست داشت میره سرخاک کلی ناراحته وگریه میکنه ،،همش میگه دلم میخوادمنم مثه همه مادرزن داشتم ،،

چه کنم که بازبداوردم ،،توشهری که کارمیکردهمه معتادبودن اینم گرفتاردوست بدشد،،الان ۱۰روزه به خواست خودش رفته کمپ ولی دیگه ازادامه این زندگی میترسم ،،البت هیج راه جدایی هم ندارم 

😂😂😂خوب کردی .

بخداخودشوزدبه اون راه وچیزی نگفت،،ختنه پسرم جشن بزرگی گرفتم تمرودعوت کردم حتی خاله های بابام ،،ولی خاله ودایامونگفتم ،،کلی گلگی کردن که چرانگفتی واینامنم گفتم ازغرض نگفتم خواستم که گلگی کنین منم درجوابتون بگم وقتی زایمان کردم بچه کوچیکم خونه بودخودم تایک هفته بیمارستان پیش پسرم بودم ،،اینقداذیت شدم کروناگرفتم ،،باعطسه وسرفه زیادبخیه هام پاره شدن ،،اون روزاروزتنگم بودنبودین حالامم که جشن دارموروزنوشمه میخوام نباشین

عزیزم همیشه خدارو شکر کن ، چون میتونست بدتر از این هم باشه ، باز خیلی وضعیت خوبی دارین ، خیلی ها از ...

نمیدونم چراالان ۱۰روزه فهمیدم شوهرم اعتیادداره اینقده ناراحت بودم ولی باحرفات اروم شدم😍😘

نمیدونم چراالان ۱۰روزه فهمیدم شوهرم اعتیادداره اینقده ناراحت بودم ولی باحرفات اروم شدم😍😘

الان اعتیاد خیلی زیاد شده ، از قیافه میشه بفهمی که چقدرررررر از مردم معتاد شدن متاسفانه 🤦🏻‍♀️💔

ولی این دلیل نمیشه که ناراحتی پیش بیاد ، باید خیلی قوی تر از این حرفا باشی ♥️😉

بجای اینطور فکر کردن که ناراحت کنی خودتو ، بگو که میتونی سخت تر از این هم تحمل کنی ♥️

خدا هرچقدر که سختی بده ، صبر هم میده ♥️🌺♥️

الان اعتیاد خیلی زیاد شده ، از قیافه میشه بفهمی که چقدرررررر از مردم معتاد شدن متاسفانه 🤦🏻‍♀️💔 ...

گفتم که شوهرم پسرعمومامانمه ،،دلم نمیخوادکسی بفهمه اعتیادداشته وکمپ ،،مخصوصاخاله هام که دخترعموهاشن ،،جوری بهم حرف میرسونن که ولم خون میشه