2777
2789
عنوان

من با اینا چکار کنم واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
اینا فتنه هستن..نه چیزی بگو نه تایید کن حرفشون رو... راستی همسرت چیزی نمیگه؟؟ من همسرم ب برادر زاد ...

چرا همسرمم یکی دوبار تیکه انداختن جلو مامانش .گفت عروست نه غذا میپزه نه هیچی زن من ۲۴ساعت تو اشپزخونه ست بااینکه تازه عروسه .مامانش هم میگه خب من چکار کنم اگرم بهش چیزی بگم بهش برمیخوره ناراحت میشه…انگار اصلا مهم نیست اینجا منم دارم اذیت میشم…همسرم بهم میگه یکم دیگه تحمل کن تا خونمون اماده بشه.میگه ما داریم با مامانم اینا زندگی میکنیم مجبوریم اینکارارو انجام بدی،درسته من نمیخوام بخورم بخوابم اما دیگه نکه تاوان همه رو پس بدم

چرا همسرمم یکی دوبار تیکه انداختن جلو مامانش .گفت عروست نه غذا میپزه نه هیچی زن من ۲۴ساعت تو اشپزخون ...

بله شما از خونه ی مادر شوهرت استفاده میکنی در ازای این لطف کمک حالش هستی،ولی بقیه سو استفاده میکنن...

چند وقت دیگه خونتون تکمیل میشه؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم تحمل کن میتونی؟؟ چون جاریت دنبال زرنگی ک فک میکنه زرنگ نمیدونه خودشو از چشم میندازه...

اخه ببین جالب اینجاست خیلی هم دوستش دارن.تا یه چیزی میشه سریع زنگ میزنه بهش که ببینه ناراحت نشده باشه یه وقت.تنها کاری هم میکنه یه موقع هایی بیاد واسه مادرشوهرم اصلاح کنه صورتشو یا باهاش بازار بره یا خونه فامیل فرهنگشون کلا این مدلیه یا مثلا پایه ی حرف و حدیث با مادرشوهرمه درصورتیکه من این مدلی نیستم.

هرروزم که میگذره اون عزیزتر میشه.من چون اینجام اذیت میشم وگرنه اگه برم تو خونه خودم برام مهم نیست اینا چکار میکنن چی میگن و …از این سواستفاده گر بودنشون خستم

اخه ببین جالب اینجاست خیلی هم دوستش دارن.تا یه چیزی میشه سریع زنگ میزنه بهش که ببینه ناراحت نشده باش ...

بخدا حق داری و درکت میکنم..جاری دومی من هم همین مدل فک کن یک عالم بی احترامی ب مادر شوهرم کرد،باز وقتی حرف میشه میگه نه فلانی آدم خوبی اون لحظه عصبی شد..

من تنها کاری ک کردم تو خونه ی خودم بند و بساط شام و ناهار جاری رو جم کردم...چون آنقدر وقیح با وجود اینکه باش حرف نمیزدم زنگ میزدم میخایم بیاییم خونتون.خدا رو شکر چند مرتبه ک گفتن بیرون بودیم.

بخدا حق داری و درکت میکنم..جاری دومی من هم همین مدل فک کن یک عالم بی احترامی ب مادر شوهرم کرد،باز وق ...

اره واقعا خیلی سخته.فشار رومه واقعا چون من بعداز ازدواج اومدم شهر همسرم.غربت یه طرف،سواستفاده اینا یه طرف 

اره واقعا خیلی سخته.فشار رومه واقعا چون من بعداز ازدواج اومدم شهر همسرم.غربت یه طرف،سواستفاده اینا ی ...

خدا به دلت آرامش بده...آنقدر از این بی لطفی ها تو زندگی دیدم..ک وقتی یه خبر از آدمای بد رفتار می‌شنوم استرسی میشم..کلا دوست دارم هیچی ازشون نشنوم.