2777
2789
عنوان

اناشید حسینی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14392 بازدید | 80 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون چاپلوس  و نون به نرخ روز خوره و پارتیشم کلفته

از اون حجاب کاملش تا یهو کشف حجاب کردنش میتونی بفهمی چقدر دورو و هفت خطه!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب ب خاطر قیافشه دیگه بعد میگن خوشگلی چیزی نیست زن پولدارا میشه کلی گشت و گذار کشور اروپایی 

اره واقعا مگه بده :/

چند وقت پش خارج بود 

نارحتی و دغدغه و بدختی رو ما داریم

من بعید میدونم اون باطن زندگیش بد باشه😂

باباش کارخونه داره خودشم وضع مالیش خوبه زیاد به شوهراش ربطی نداره

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

مشخص نیست که در زندگی شخصیش چقدر آرامش داره

ولی خب درباره ازدواج موفق باید بگم دوتا امتیاز مهم داره

۱- زیبایی

۲-موقعیت مالی و اجتماعی مناسب

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

سوالی که برای من پیش میاد اینه که چرا با پسر وزیر به هم زد لامصب از اون بالاتر چی میخواستی😂

واقعا ولی پسره خیلی مظلوم و بدبخت بنظر میرسه😂 خوب بازیچه دختره شد

خب ب خاطر قیافشه دیگه بعد میگن خوشگلی چیزی نیست زن پولدارا میشه کلی گشت و گذار کشور اروپایی 

باباش خیلی ثروتمنده. فقط به خاطر چهرش نیست

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.