من شخصا دوست ندارم این شغل رو شوهر خالم و خالم هردو وکیلن مشکل خاصی ندارن ظاهرا البته ...
بعضیاشون تو پرونده طلاق از خانومه حمابت میکنن بعدا هم خودشون خواستگارش میشن 😏
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
طرف میشناسم ازبابت پول ماشین مالی عالیه ولی شخصیت طرف یه طوریه که یه لحظه جوش میاره بعد۱ دقیقه خوب میشه ازاوناس ازلحاظ امنیت هم تهران وکیل ازاون زمین اینا اخر هفته میاد تبریز زندگی میکنه
خیلی چون از همه قانون ها سر درمیاره ولی به آدمش ربط داره
به ذات ربط داره
اره نمیشه سرشون کلاه گذاشت
ولی شوهره من تو دعوا که براش خط و نشون میکشم با خنده میگه نمیتونی عزیزم بیا فلان کارو باهام بکن🤣🤣بهم راهکار قانونی یاد میده چطو اذیتش کنم😆بهش که میگم ازت طلاق میگیرم خونه ام مال منه ماشینم مال منه نمیگه نه میگه بیا فلان قرارداد محضری بهت بدم خیالت راحت بشه بعد تهشم مینویسم فلان که نتونم فسخش کنم. دعواهامون اینجوریه😂به ضرر خودش راهکار یادم میده که اروم بشم
من خودم ماه دیگ ازمون وکالت دارم صدررررصد قبول میکردم . و خیلی از شخصیت وکلا خوشم میاد ی شانو شخصیت خاصی دارن ک خیلی دوست دارم اکثرا با جنم باهوش و مبادی آدابن چرا قبول نکنی . باهاش معاشرت کن اگ خوب بود قبول کن ولی ب خاطر شغلش دو دل نشو ک خیلیم خوبه . منفی گرا نباش ک اره پس فردا بخوام مهریه بگیرم گولم میزنهو فلان ب این فک کن چقد زندگی کنار ی ادم باسواد ک ب تمام قوانین هم مسلطه میتونه باکیفیت تر باشه تازه درامدشم ک عالیه دیگ چی میخوای