2777
2789

بچه ها من یه مدت فن پیج یه بلاگر بودم،یه پسر بود.خیلی کلیپ براش می‌ساختم اینا بعد عقدمون به شوهرم گفتم من این کارو میکردم ری اکشن خوبی نداشت 

تا اینکه دیشب داشتیم تو روبیکا باهم کلیپ طنز می‌دیدم یهو یه بازیگر مرد به طرفدارش گفت حالا چیزی نمیگم ولی یه یه مرد پسر هی نگو دوستت دارم فنتم این حرفا شوهرم گفت تو اون فن پیج اون پسر بودی واقعا ازش خوشت میومده که این کار میکردی آخه برا چی چشم همه یچتو می‌داشتی تا آخر شب ادیت میزدی واقعا خودم الان فکر میکنم.ک.مغر بودم 

بعدشم گفت اگه فن یه دختری بودم تو نمیگفتی براچی فنش هستی برام سواله واقعاً خدایی بلاگره چهره چیز خاصی نداشت ولی نمیدونم چرا این کار میکردم.خیلس حس بدی بهم دست داد اینو گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فن یه خواننده بودم 

دوست صمیمیش شدم 

رفتم دیدمش 

کلی با هم خوب بودیم

کاور آهنگاش میزدم با تمام خواننده ها و دوستای اطرافشم ارتباط داشتم  

شوهر کنم شوهرم جرم میده پس😂😂 

جوونیه دیگه گاهی یه کارایی میکنی که خودتم توش میمونی ولی بنظرم به شوهدت نمیگفتی بهتر بود

منم برام هیچوقت قابل قبول نبوده یه شخص مثلا معروفو اینقدر دوست داشته باشی که فنش بشی و خودتو بکشی براش یا وقتتو هدر بدی... ! حالا اگه بهت حقوق میداد یه چیزی!😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مردا کلا اینطورین حسودن حالا شما بیا اصلا فن یه بازیگر خارجی شو که احتمالا رسیدن بهش خواب هم باشه بازم بدشون میاد منم تو دوران مجردی طرفدار یه بازیکن بودم شوهرم دیگ نمیذاشت حتی فوتبال ببینم در این حد حسووود:/

حرف همسرت کاملا اشتباه  توام لازم نیست همه چی رو بهش بگی

میدونی من اشتباهی که تو اوایل عقدم کرد همه زیاد درگیر گذشته اش بودم همه یه سری چیزارو نباید بهش میگفتم