2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی بدم میاد  رنگ کردن چی اون باعث سفید شدن میشه؟

نه بابا اینا همه حرفه مادر دوستم ۶۰ سالشه انقد رنگ زده موهاشو باور کن ماه ب ماه . خیلی کم سفید داره .دختر خالم که همه عمرش بلوند کرد اونم حتییییی ی دونه سفید نداره. 

سامانه جذب باما دستیار سازمانها در جذب و استخدام افراد شایسته می باشد

کارفرمای محترم با مراجعه به سامانه جذب باما و ثبت درخواست نیروی کار، مناسبترین افراد را به همراه شناسنامه تحلیل روانشناختی به شما معرفی می کنیم.

کارجوی گرامی با ارسال رزومه کاری در سامانه جذب باما شغل متناسب با روحیات و تونایی هایتان را به شما معرفی می کنیم.                                                             https://madresezendeginet.ir/سامانه-جذب-با-ما

والا سفید میشن من حدود ۹ماه پیش دو‌طرف شقه همونجا که موی ریز داره اصلاح می‌کنی هر دو طرف حدود پنج شش تا داشت هی قیچی زدم دیدم فایده ندارع رفتم اصلاح کردم به مدت دو ماه حدودا تا در میومد میکندم ...یعنی بعد از اون سفیدی موها تا وسط سرم اومده ...از اون به بعد دست نزدم بهش اصلا زیاد نشده فقط نمیدونم گندی که زدم چجوری درست کنم یعنی وقتی در میان کامل مشخص هستن اینقدر سفید شدن ...هی بابام هم می‌کند زیاد شد من فکر میکردم اون ارثیه نگو که کندن باعثش شده ..الان دیگه سفید موهام دیگه زیاد نشده ..این یه تجربه اصلا برای چی بکنیم بنظرم به زنگ بزنی بهتره تا اینقدر مثل من زشت بشه جرات نمیکنم مو بیرون بذارم لابه لایه موهام ریشه هایش به در میون سفید شدن ..ای کاش راه حلی داشت🥺