2777
2789
عنوان

عمل بینیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست
من بچم یازده ماهش بود رفتم پدرم دراومد

من بچم تاره ۷ماهشه تا سال آینده زمستون ۲سالش که میشه بعد میرم برا عمل 

تا اون نوقع پول عمل خدااااااتومن میشه

یکی از فامیلمون عید نوروز  ۳۰تومن عمل کرد دماغشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااا پس چرا میگن بینی گوشتی خوب نمیشه یا برگشت داره

دکترت باید خوب باشه خوب نباشه برمیگرده 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من با ابیانه عمل کرد خیلی راضی هستم. البته بگم بینی های گوشتی نباید انتظار تغییر خیلی زیاد و یا عروسکی شدن داشته باشند چون غضروفهاشون ضعیفه و اینم بگم که ابیانه مدل طبیعی عمل میکنه 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

من گوشتی بود عمل کردم خیلی طبیعی شده دکتر روز اول گفت انتظار فانتزی و سربالایی و زیاد کوچیک شدن نداشته باشم  الان عکسای قبل و با بعد عملم مقایسه میکنم خیلی عالی شده و راضیم