2777
2789
عزیزم من واقعا درکت میکنم چون همین الان تو شرایط و موقعیت شما هستم ...یه انتخابی داشتم که من خودم شخ ...

قربونت برم عزیز دلم بابت حرفات❤️😘سعی میکنم فکر نکنم بهش دیگه ان شالله که خدا خودش کمک کنه

گفتم ولی راهی نیست براش جز اینکه زجر بکشم تا این که واقعا خدا بهم نکاه کنه ولی خدا هم لج کرده داره ب ...

همیشه یه راهی هست ولی رهرو شرطه.

شما الان نیاز به مشاوره داری و نباید تنها و بیکار باشی چون باعث میشه این شرایط شما ادامه دار تر باشه..خودت و با فیلم های اکشن معمایی عاشقانه نه هااا و بیرون رفتن ولی بازم نه تنهایی با دوستی..خاله ای...و یا کلاسی ..هنری ..آشپزی..و...و..کلی راه هست که بتونی خودت و مشغولشون کنی تا این شرایط زود تر تموم بشه هرچی بیکار تر باشی و فکر کنی چقدر مشکل داری و انرژی و منفی هات و از خودت دور نکنی فقط حرفای دیگران و به خودت پیروز کردی باید انقدر قوی باش و اعتماد به نفس داشته باش

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید شاید از حرفامم خوشت نیاد ولی خیلی مشکلات سخت تر از شکست عاطفی...واز این موارد وجود داره که اگه با این نوع مشکلات بلد نباشی چطوری حلش کنی بعدا تو مشکلات بزرگتر جا میزنی فداتشم .

مشکلات اگه میم شو برداریم میشه شکلات .

این خودش یه رمزه 

بعضیا خیلی قشنگ بلدن چطوری مشکلاتشون و حل کنن

امیدوارم شما هم از نوع خیلی ها باشی💖

ببخشید شاید از حرفامم خوشت نیاد ولی خیلی مشکلات سخت تر از شکست عاطفی...واز این موارد وجود داره که اگ ...

نه عزیز دلم اتفاقا حرفات عین حقیقتهه موافقم باهات خودم دارم زندگیو خیلی سخت میگیرم با این که میدونم این ادم ارزش نداره ولی کاهی اوقات خیلی حالم بد میشه؛خیلی ممنونم ازت مهربون😍❤️😘😘

اتفاقا امروز فیلم عاشقانه دیدم بدجور حالم بد شد اخع چرا😭

شما الان اصلا تو شرایطی نیستید که بخواید فیلم عاشقانه و احساسی ببینی چون احساساتتو بر می انگیزه و شرایط و برات سخت و ناراحت کننده می‌کنی هرچیزی یه دوره ای داره ان شاء الله این روزا هم زود تموم. میشه اگه خودت یه خودت کمک کنی

شما الان اصلا تو شرایطی نیستید که بخواید فیلم عاشقانه و احساسی ببینی چون احساساتتو بر می انگیزه و شر ...

بله دقیقاا الان فیلم ماجراجویی تخیلی اینا پیدا کردم نکاه کنم فیلم عاشقانه نمیبینم فعلا

نه عزیز دلم اتفاقا حرفات عین حقیقتهه موافقم باهات خودم دارم زندگیو خیلی سخت میگیرم با این که میدونم ...

دورت بگردم من

زندگی و هرچی سخت بگیری فقط به خودت و سخت میشه 

هرکسی که به قولی چهار فصل باشع و با هر شرایطی خودشو حفظ کنه واقعا موفق میشه .

خداروشکر که عاقل هستی و برای آدمی که ارزشی نداره خودت و جوونیت و  عمرت و فرصتا و ایندت و باطل نمیکنی ..توروخدا اجازه نده آدمای کم ارزش وارد زنذگیت بشه و حالت و بد کنه از حال بد امروزت میتونی خیلی تجربه های ارزشمند و تصمیم های قاطع و محکمی برای افراد خصوصی زندگیت بگیری..

ببخشید من خیلی طولانی صحبت کردم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم .

من برم بخوابم 

خدا بزرگه و بندش و به حال خودش رها نمی‌کند 

شبت بی دلواپسی💙

شما هم بخواب برای سلامتی خودت و پوستت خیلی شب بیداری ظرر دارع

دورت بگردم من زندگی و هرچی سخت بگیری فقط به خودت و سخت میشه  هرکسی که به قولی چهار فصل باشع و ...

قربونت برم عزیز دلم خیلی حرفات واسم ارامش داشت خیلی ممنونم ازت😘❤️😍😍😘چشم دیگه بهش فکر نمیکنم و سعی میکنم ایندمو بسازم 

قربونت برم عزیز دلم خیلی حرفات واسم ارامش داشت خیلی ممنونم ازت😘❤️😍😍😘چشم دیگه بهش فکر نمیکنم و سع ...

خدا نکنه 

الحمدالله خوشحالم که آروم شدی 

چشمت بی بلا 

ان شاء الله همیشه موفق باشی و لبت خندون و تنت سلامت باشه 

لطفا نالایقم ولی برام دعا کن💔

خدا نکنه  الحمدالله خوشحالم که آروم شدی  چشمت بی بلا  ان شاء الله همیشه موفق باشی ...

چشم عزیزم ان شالله مه بهترین ها برات اتفاق میوفته مهربون😘❤️چند روز دیگه میخوام شروع کنم از اول قران بخونم با زیارت عاشورا حتما برات دعا میکنم😘