2777
2789
عنوان

رابطم با دختر نوجوونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 81 پست
امشبم با کلی ذوق بردمش مهمونی اما رفتاراش باعث شد جاریم با بغل دستیش پچ پچ کنه منم بهش گفتم بدون ای ...

مشاورها میگن همینکارها رومیکنید که پسرها روبراشون جذابهای دست نیافتنی میکنید واین بزرگترین اشتباهه

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش ایراد نگیر تا بهت نزدیک تر بشه شاید اون دوست نداره مذهبی باشه حالا دیگه همه دارن شال میندازن ...

موسیقی گوش میده

جو اینجا اینجوری نیست.. مانتو عبایی یا هر چی دوست داره ولی با حجاب باشه

محیط کوچیک همه همو میشناسن.. میترسم از آیندش

⚘خدایا شکرت❣
متاسفانه خیلی گیر میدم.. چون یه کارابی میکنه که دست خودم نیست ادیت میشم

من یه چیزی رو بهت بگم مطمعن باش دخترت اخرش اون راهی رو میره که خودش انتخاب میکنه ..شما میتونی خدا رو خیلی قشنگ تر به دخترت معرفی کنی نه اینکه با گناه و محرم و نامحرم از خدا دورش کنی .... عمر من و شما خیلی کوتاه تر از اینه که بخواییم مدام با عزیزامون درگیر باشیم سعی کن باهاش خوش بگذرونی .. در مورد اون پسرا هم بگم دخترت داره از لج تو همه این کارا رو میکنه میخواد بگه من خودم برای زندگیم تصمیم میگیرم .. مطمعن باش اگه تو همین الان بری بهش بگی من دیگه به حجابت گیر نمی دم یا بگی اجازه داری پیش هر پسری دلت خواست بری یا دوس پسر داشته باشی و خودتو به بی خیالی بزنی مطمعن باش دخترت کلا اون انگیزه اثبات خودش رو به تو از دست میده 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

استارتر منم دوتا دختر دارم که واقعا حساسیت های شما رو درک میکنم البته دختر من کلاس سوم میره و تنها راهی که به ذهنم میرسه الان برای دخترم انجام بدم فقط اینه میزارم مدام برام حرف بزنه حتی اگه به نظرم خسته کننده و تکراری بیاد . و تفریحات مادر دختری زیاد داسته باشیم. البته که اینا ایده آله گنم آدمم و کم میارم گاهی یا وقت نمیکنم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
اصلا نمیخوام بی احترامی و بحث کنم ولی میشه انقدر پوسیده نباشع افکارتون؟؟؟؟ واقعا بسه انقدر محدود فک ...

عزیزم یه نگاه به آمار تجاوز بنداز ، طرف با چادر بهش تجاوز شده چه برسه بیاد خودش خوشکل کنه بره خیابون .

الان اوضاع جوریه باید هرکی مواظب خودش باشه این خانمم حق داره به دخترش بگه باز نپوشه و... اما محترمانه بگه با زبون خوش و براش توضیح بده 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
رابطش یا پدرش چجوریه؟! رابطه خودت با شوهرت جلوی بچه ها چجوره؟!

خیلی خوبه.. هر چی میخاد براش فراهم میکنه بغیر گوشی

پدرش همسو خودم هست

بارها تی وی تماشا کرده آشغالشو جمع نکرده پدرش بهش تدکر داده منم همینطور البته نه با تندی

ولی بازم تکرار کرده

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم یه نگاه به آمار تجاوز بنداز ، طرف با چادر بهش تجاوز شده چه برسه بیاد خودش خوشکل کنه بره خیابون ...

تجاوز ربطی ب پوشش ندارع اینو مطمئنم

درک نمیکنم چرا انقدر محدود میکنید خودتونو...😐

با هرحال هرکی عقیده ای دارع..

بحث نکنیم بهتره نمیخوام سردرد بگیرم🌱🤍

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

دختر منم اول مهر میره اول راهنمایی بعضی وقتها کمی سرکشه ولی ۹۰ درصد درست رفتار میکنه تمام سعی ا ...

خدارو شکر مثل من اذیت نیستی

دختر منم از بیرون همه فک میکنن عالیه

کلی تعریف و تمجید.. رفتار اجتماعی خیلی خوبی داره

من نمیحام خیلی محدود شه فقط دوس دارم مراقبش باشم تو این سن حساس 

⚘خدایا شکرت❣
موسیقی گوش میده جو اینجا اینجوری نیست.. مانتو عبایی یا هر چی دوست داره ولی با حجاب باشه محیط کوچیک ...

دوس داری مردم بهت بگن آفرین مرحبا وبرات دست بزنن یادخترت آرام باشه وباهات ارتباط برقرار کنه؟؟ 

مردم روول کن عمری برامردم زندگی کردیم بس نیست؟؟

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

خیلی خوبه.. هر چی میخاد براش فراهم میکنه بغیر گوشی پدرش همسو خودم هست بارها تی وی تماشا کرده آش ...

گلم اینکه خر چی بخواد براش فراهم کنه نشونه دوست داشتنه ولی محبت نیست مجبت یه چی بالاتر از دوست داشتنه

مثلا وقت بزاره دوتایی برن با هم پارک بگن بخندن مسابقه دو بزارن

یه شاخه گل براش بگیره

نگاه کارایی که یه پسر برای مخ زن دختر انجام میده رو الان باباش باید انجام بده

رابطه خودت با همسرت هم مهمه 

نباید اقتدار یا غرورشو مخصوصا جلو بچه ها له کنی

مردی که اقتدارش خورد بشه محبتش هم برای بچه ها دلچسب نیست

مثل پادشاها با همسرت برخورد کن که محبتی هم که به دخترت می‌کنه برای اون خیلی خیلی جذاب و بزرگ باشه

بهش اعتماد بنفس بده، بذار ،توی خونه پیش محارمش بهترین لباس هاشو بپشه، بذار صورتشو پیرایش کنه، بذار ک ...

میزارم اتفاقا

موهاشو حالت میده میگم چقدر خوشگل شدی

با وسایل ارایش های خودم خودشو خوشگل میکنه

با مامانم عروسی رفته بود گفت خیلی خوش گذشته

امشب اما ناراحت کردیم همو

⚘خدایا شکرت❣
تجاوز ربطی ب پوشش ندارع اینو مطمئنم درک نمیکنم چرا انقدر محدود میکنید خودتونو...😐 با هرحال هرکی ع ...

عزیزم بحثی نداریم اینجا جاییه برای تبادل نظر ، من میدونم ربطی نداره اما بی تاثیر هم نیست .

حق با شماست بهتره ادامه ندیم ⚘⚘⚘

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
میزارم اتفاقا موهاشو حالت میده میگم چقدر خوشگل شدی با وسایل ارایش های خودم خودشو خوشگل میکنه با م ...

گلم اگر میبینی اوضاع داره از کنترلت خارج میشه حتما از یه مشاور مومن کمک بگیر 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
با آرامش باهاش حرف بزنید که فحش دادن و تحقیر کردن کار درستی نیست و همون‌طور که خودش این رو نمیپسنده، ...

ازش پرسیدم چه مشکلی با خواهرت داری میگه اومده مزاحم من شده

خواهرش خیلی دوستش داشت کوچکترین چیزی ر بدون اون نمیخورد کم سن تر که بود هنوزم دوستش داره ولی مثل قبل نیست

پدرشون میومد سریع صداش میزد بیا اینسهم بستنی تو هست

⚘خدایا شکرت❣