2777
2789
عنوان

رابطم با دختر نوجوونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به موهاش گیر بدی حساس تر میشه و از حجابم زده میشه باید براش این مسئلرو توضیح بدی از خوبیاش بگی بعد خودش تصمیم بگیره

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

گلم همه ی اینا رو باید توی خودت جست و جو کنی

مثلا همین حرف که میگی مردم حرف در میارن صد در صد ضد تربیتیه 

چون طبق همین حرف بزرگ شده، حالا دوستاش براش حرف دربیارن، میخواد همرنگ اونا بشه... تا حرفی نباشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم به عنوان کسی که خیلی سخت این دوره رو گذرونده فقط بهتون میگم ولش کنید هرچقدر بیشتر گیر بدین بدترررر میشه حتی یه حرف کوچیکتون اینو تحریک می‌کنه که بدتر اونحارو انجام بده من نوجوانی سختی داشتم خانوادمو خیلی اذیت کردم و الان که۲۳سالمه خیلی پشیمونم هرچند دست خودم نبود

که امید پیچش نور است در عمق تاریکی🌱✨🫧

به نظرمیاد دوستای خوبی نداره

احتمالا بعد تولد فرزند دومتون توجهتون بیشتر برا اون شده و دخترتون هم جذب دوستاش شده

سعی کنین دختر بزرگتون رو بغل کنین

بغل کردن خیلی ارامش میده

موهاشو نوازش کنین و بهش بگین خیلی دوستش دارین

دختر منم اول مهر میره اول راهنمایی

بعضی وقتها کمی سرکشه ولی ۹۰ درصد درست رفتار میکنه

تمام سعی ام رو کردم که باهام دوست باشه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘