2777
2789
بزنی گوگل میاره . ولی این شکمی که من دیدم ۸ ماهه س

نه بابا چرته

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزنی گوگل میاره . ولی این شکمی که من دیدم ۸ ماهه س

همسن پدر منم هس

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

این مردک کیه که اینقدر هر جا حرفشه. من نمدونم دخترا عاشق کجای اون شدن که من نمی‌بینم نه خوشگله نه تو دل برو نه هیچی من که هر چی نیگاش میکنم یه مرد مسن و لوس ازخودراضی می‌بینم که سرتاپاش دوزارم نمی ارزه 

این مردک کیه که اینقدر هر جا حرفشه. من نمدونم دخترا عاشق کجای اون شدن که من نمی‌بینم نه خوشگله نه تو ...

همونو بگو . صداش عن ‌ . قیافش بدتر . هنر بازیگری نداره ‌ . بخدا هر روز میرم سرکار صدتا پسر میبینم که گلزار انگشت کوچیکشون نمیشه . تازه اوت آیسان همچین پوخی نیست . همیشه همجا از قیافه ها میبینم 

دوستان میشه لطفا خواهش کنم از این بحث هایی که توش برای کسی حاشیه و شایعه درست میشه دوری کنید باور کنید جمله ها میتونه آدم ها رو بکشه پس با این کارها به شایع ها دامن نزنید ما که تو زندگی اونا نیستیم واقعیت هارو بدونیم 

چقدر خوب بود بجای شایعه و حسادت و توهین  یاد میگرفتیم بیشتر به هم عشق بدیم تا شاید دنیای بهتری ...

والا من توهین نکردم . خود گلزار حاشیه برا خودش میسازه .برام سوال بود که پدر شده یا نه