2777
2789
عنوان

بنظرتون خداباانصافه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 45 پست
میدونم باید تلاش کنی ولی کلا منظورم به این جمله کلیشه ای بود که میگن ماازباطن زندگی پولداراخبرنداریم ...

جمله کلیشه ای ولی به شدت حقیقت داره

میدونم اوصاع اقتصادی خیلی سخت شده و همه تو تنگنا هستن ولی همون پولداراشم همچین بی دغدغه نیستن، چندتاشونو نام ببرم که حاضرن اموالشونو بدن ولی بچشون شفا بگیره، دخترش برگرده سر زندگیش، پسرش اعتیاد رو ترک کنه، دامادش فکر بالا کشیدن اموالش نباشه

گاهی وقتا یه تن سالم، یه شوهر وفادار، یه بچه سالم ، یه لقمه نون حلال که راحت از گلوت بره پایین میشه تمام سرمایت

اینا شعار نیستا، اینارو مستقیم بهم گفتن، مستقیم اعتراف کردن که دارم میگم

جمله کلیشه ای ولی به شدت حقیقت داره میدونم اوصاع اقتصادی خیلی سخت شده و همه تو تنگنا هستن ولی همون ...

خب اگ همین مشکلات رو همون خانواده بدبخت داشته باشه چی؟روی همه این مشکلات بی پولی وفقر هم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله کلیشه ای ولی به شدت حقیقت داره میدونم اوصاع اقتصادی خیلی سخت شده و همه تو تنگنا هستن ولی همون ...

چی بگم خواهر من یه شوهر خوب و بچه های سالم دارم خداروهزار بار روزی شکرمیکنم براشون ولی تویه شهرغریب مستأجریم هزارکیلومتر دورتر از خانوادم حرص اجاره خونه و قسط هامون یه طرف خانواده شوهرم که دارن منو دق میدن یه طرف درد غربت که هیچکسو تواین شهر ندارم زنگ درخونمو بزنه هم یه طرف اگه پول داشتیم تقریبا اینا همه حل بود

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
خب اگ همین مشکلات رو همون خانواده بدبخت داشته باشه چی؟روی همه این مشکلات بی پولی وفقر هم باشه

ولی اگر همراهان خوبی داشته باشه واسش قابل تحمل تر میشه

شما پولداری رو فرص کن که سرطان داره ولی کسی رو نداره یا خانوادش براشون مهم نیست درد این چیه

ولی فرد ضعیفی که این بیماری رو داره ولی اطرافیانی داره که مدام در جال روحیه دادن و ساپورت احساسی و اینکه پشتش هستن

کدوم به درمان بهتر جواب میده بدنش به نظرت

این خودش میشه یه مشکل یعنی خدا اونقدر عرق در مادیاتش کرده ، اونقدر عرق دنیاش کرده که نمیدونه با پول ...

مثلااینقدناشکری میکنه میگ نداریم ووفلان واین حرفا ولی ی لباس خریده ۳۰م،بعداونرخانواده بدبخت با۱۰م هم مشکلاتش حل میشه وحتی بچه مریضش درمان میشه؟؟من خدارو میگم بنظرت این انصافه ک اینجوری نعمت هاشوبین بنده هاش تقسیم کنه؟؟اون خانواده بدبخت گاهااینقدتحت فشارمالی قرارمیگیرن ک شایدبرن طرف خلاف دزدی یا ازروی نداری افسردگی وناامدی میگثرن میرن معتادمیشن،امااوناهرروز صندوقشون پرترمیشه؟

چی بگم خواهر من یه شوهر خوب و بچه های سالم دارم خداروهزار بار روزی شکرمیکنم براشون ولی تویه شهرغریب ...

خدارو بابت همون شوهر و بچه های سالم شاکر باش همیشه

خدا بقیشو به خاطر این شاکر بودنت برات حل میکنه

الان که دارم اینارو بهت میگم یه وقت فکر نکنی از رو شکم سیری و اسایش زیادیه

نه جانم، همین الان اونقدر مشکلات از چند جهت رو دوشمه که سنگینیش خیلی اذیتم میکنه ولی کاری جز توکل نمستونم بکنم

واسه همین سپردم به خودش تا حلشون کنه

خدارو بابت همون شوهر و بچه های سالم شاکر باش همیشه خدا بقیشو به خاطر این شاکر بودنت برات حل میکنه ...

ایشالله خودش به زندگیامون نگاه کنه 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
مثلااینقدناشکری میکنه میگ نداریم ووفلان واین حرفا ولی ی لباس خریده ۳۰م،بعداونرخانواده بدبخت با۱۰م هم ...

اگر قرار بود همه به طور یکسان از نعمت ها استفاده کنن پس دلیل افرینش بهشت و جهنم چی بود

خب همینجا زندگیمون رو میکردیم دیکه

اونموقع امتحان الهی نبود، اونموقع کمک و احسان معنی نداشت

هیچ کس نمسدونه حکمت خدا از بعضی اتفاق ها چیه

فقط باید اعتماد کنیم، چون مطمئنا چیز بدی واسمون نمیخواد

ولی اگر همراهان خوبی داشته باشه واسش قابل تحمل تر میشه شما پولداری رو فرص کن که سرطان داره ولی کسی ...

خیلی ازبدبختاهستن ک بخداکسیوندارن،من یکی رومیشناسم ک تومور داره،باهزاربدبختی هزینه عملش رو یکی ازبچه هاش جورکرده،اماروز عمل وکلاازروزی ک مریض شدحتی پسرش یاشوهرش ملاقاتش نرفتن،خاهروبرادراش ک یک زنگم نزدن،خانوم هم اینقدمهربون وخوب،امااون شخص پولدارهم دیدم ک برای عمل قلب رفتن تهران و یک گردان همراهیش کردن وتاخوب شدنش کنارش موندن،

اگر قرار بود همه به طور یکسان از نعمت ها استفاده کنن پس دلیل افرینش بهشت و جهنم چی بود خب همینجا زن ...

مطمئن باش بهشتم مال پولداراست،جهنمم واس بدبخت بیچاره ها

خیلی ازبدبختاهستن ک بخداکسیوندارن،من یکی رومیشناسم ک تومور داره،باهزاربدبختی هزینه عملش رو یکی ازبچه ...

خدارو که داره

به خدا اعتماد کنیم ضرر نمیکنیم

مشکلات واسه همه هست و به همه فشار میاره فقط نباید خدارو فراموش کنیم