2777
2789
عنوان

سوالات مغز ، اعصاب و روانپزشکی خودتون رو بپرسید.

| مشاهده متن کامل بحث + 6464 بازدید | 287 پست

سلام وقت بخیر 

دخترم ۳ سال و ۸ ماهشه...

دکتر بر طبق نوار مغزش گفت عملکرد مغز کنده‌‌...

تاخیر تکاملی از نظر گفتار داره....جمله های چند کلمه ای هم میگه ...ولی خب بازم نسبت به همین و سالاش عقب تره..

حالا دکتر واسش آمپول سیتی کولین تجویز کرده؟

بنظرتون این آمپول موثره؟

سلام بزرگوار ... میشه بگین چی کار کنم از شر نشخوار ذهنی خلاص بشم؟ مدام افکار منفی و خاطرات تلخ مربوط به گذشته بدون اراده و بدون مهار به ذهنم میاد و مانع روند عادی زندگیم میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید سی تی اسکن بگیرند از مغز ببینن علت چی بوده و چه قدر آسیب رسیده ممکنه از لحاظ چشم پزشکی مشکل داش ...

سلام عزیزم 

همسر من فسفود داره 

پسرم ۹ سالشه و متاسفانه خیلی زیاد سوسیس و کالباس و نوشابه و چیپس و پفک میخوره 

هر کاری میکنم زورم نمیرسه بهش 

الان چند روزیه به باباش گفتم اگه یکی از اینایی که گفتم رو خورد بگو من سه روز باهاش حرف نمیزنم آخه به من خیلی وابسته ست گفتم شاید نتیجه بده 

شما میتونی راهنماییم کنی ؟ 

به چه روشی رفتار کنم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

سلام ...من بعد از اینکه با مادر شوهرم آشنا شدم و هروز اذیتم کرد از همون ابتدا یهو خابم پرید...این اتفاق انقد تکرار شد ک الان شدیداً بی خابم و هر موقع اسم مادرشوهرم میشنوم هم حالم بد میشه و نمیتونم حتی یه ساعت بخابم

سلام عزیزم من مدتی هست که چیز خاصی از ته دل شادم نمیکنه قبلا از خرید یه کفش یا لباس تا چند هفته ذوق داشتن ولی الان مثلا طلای ۱۰۰ ملیونی هم میخرم در حد چند ساعت برام جذابه 

انگار میخوام به یه سری چیزا برسم و برام مهمن ولی به محض بدست آوردنشون دیگه برام بی اهمیت و ختثی میشه 

علتش جیه ؟

سلام ببخشید من فوبیای استفراغ دارم از بچگیم تا الان ک ۳۳ سالمه تو رو خدا بهم راهکار بدید ب قیمت جونم تمام شده ب حدی فوبیام شدیده که دچار تشنج می شم 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

ببخشید من یه داداش دارم پسر خوب و مهربونیه فقط خیلی پرخاشگر شده یکی دوساله هرچی میگیم قبول نمیکنه ...

ایشون با این سن فقط با همدلی میتونید باهاش راه بیاید اگر خیلی مشکل جدیه از روانشناس بالینی کمک بگیرید فقط تنها کاری که می‌کنند این باشه با توجه به سنش به حقوق و آزادی های اون احترام بگذارید

روانپزشکی

سلام . صداها خیلی اذیتم میکنه، صدای جویدن غذا ی بقیه صدای زیاد تلوزیون صدای گوشی بقیه صدای قطره های آب...

بشدت عصبیم میکنه جوری که یا خودزنی میکنم یا مکانو ترک میکنم. 

دلم نمیخواد مهمون خونمون بیاد و کلافه میشم 

🥲

از پارسال اینجوری شدم و نسبت به قبل بدتر شدم.

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

نمیدونم این سوالم مربوز به رشته شما میشه یا نه

ولی من چندماهه فقط دلم میخواد بخوابم

بیرون نرم کسی نیا.با کسی صحبت نکنم حوصله ندارم

همیشه هم کسل و بیحالم (شوهرم اخلاقش افتضاحه)بخاطر همین زندگی برام بی معنی شده حس بی ارزش بودن میکنم

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

سلام.وقت بخیر.

یعنی شما پزشکی عمومی خوندید که تخصص گرفتید؟

ببخشید میپرسم چون دقیقا متوجه نشدم چون هم روان شناسی گفتید هم پزشکی.برای اینکه سوال من به هردو حیطه ارتباط داره

من کلی مشکل دارم یکیش اینه ولی خنده داره مثلا میخوام قاشق وردارم از جاقاشقی ب قاشقای دیگ میگم ب تو نگامیکنم تورو لمس میکنم تورم ورمیدارم ک بقیشون ناراحت نشن😂البت بعضی وقتا این چ بیماریه؟