شاتوت۵ مدیر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4244 عنوان قرص برنج | مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 22 پست قرص برنج چقدر تاثیر داره؟دیشب چندتا قرص برنج رو لای دستمال کاغذی گذاشتیم کنار کیسه های برنج که کرم زده بودن همه جا پراز پروانه بود،بعده ۴۸ساعت قراره قرص هارو برداریم.کسی تاحالا استفاده کرده؟تاثیر قرص برنج چقدره؟؟,تا کی دیگه کرم وشته نمیزنه برنج؟؟؟ خدایا خودت حفظش کن🙏 1402/04/17 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانا۲۰۱۸ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 2737 اره همونطوری کردیم،فقط میخواستم بگم تاثیر قرص ها تا کی هست؟ فرداشب قرص هارو برمیداریم وپنجره رو باز ... اگه جا برنج خشک و خنک باشه تا یکسال بیشترم اثر دارهولی به نظرم ۴۸ ساعت زوده بیشتر بذار باشهوقتی گذاشتی بوی ماهی گندیده و تندی داشت؟
شاتوت۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4244 اگه جا برنج خشک و خنک باشه تا یکسال بیشترم اثر داره ولی به نظرم ۴۸ ساعت زوده بیشتر بذار باشه وقتی ... یه بوی تند شیمیایی زده بودن انگار. خدایا خودت حفظش کن🙏
بارانا۲۰۱۸ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 2737 یه بوی تند شیمیایی زده بودن انگار. آخه الان قرص برنج با دوز ضعیف هم تو بازار هست که کارایی کمتری داره
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 برنجا رو پنهن کردین تو آفتاب؟چون اگه ن نمیرن اینطوری.اول بایید پهن کنی تو آفتاب همشون میرن بعد بریز ... این چ حرفیه میزنی؟قرصوبندازه توبرنج ک مرگشون حتمیه؟ دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
نیکناز99 عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3965 این چ حرفیه میزنی؟قرصوبندازه توبرنج ک مرگشون حتمیه؟ نمیمیرن بابا با دستمال کاغذی بزاره والا ما سالهاس اینجوری کردیم و نمردیم
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 نمیمیرن بابا با دستمال کاغذی بزاره والا ما سالهاس اینجوری کردیم و نمردیم 🙄🙄🙄🙄 دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
دنیایم_پسرامه عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 1895 بچه ها میشه بگید بعد اینکه قرص ها را از کنار برنج ها برداشتیم چه مدت بعد می تونیم از برنج ها استفاده کنیم
شاتوت۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4244 بچه ها میشه بگید بعد اینکه قرص ها را از کنار برنج ها برداشتیم چه مدت بعد می تونیم از برنج ها استفاده ... یکی دوروز توهوای آزاد بمونه،موقع پخت قبلش خوب بشوریدشون،البته نباید قرص برنج مستقیم بخوره به برنج.به نظر من نمک طبیعی و سیر از قرص برنج بهتره،من اخرش مجبور شدم برنج هارو زیر قیمت بفروشم به همسایه ها وفامیلا خدایا خودت حفظش کن🙏