2777
2789
عنوان

چطور بچمو از پوشک بگیرم 😭😭😭😭خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست

سلام عزیزم

سن از پوشک گرفتن۳/۵-۲/۵ سالگی هست،یعنی زود بخوای شروع کنی و بچه هم تمایل نشون بده ۲/۵سالگی.

من ۲/۵ سالگی پسرم شروع کردم تا دو روز دیدم طفلک اصلا توی باغ نیست، با مشاورش مشورت کردم گفت ببند پوشکش رو نه خانی اومده و نه خانی رفته، توی این قضیه فاعل بچه‌س نه شما،شما فقط نقش حمایتی دارین و بس.

پوشکش رو بستم سه سالگی که رفت مهدکودک خودش اعلام آمادگی کرد و کمتر از یک هفته همه چی رو یاد گرفت.

به خودت و کوچولوت فشار نیار، این قضیه مستقیما روی اعتمادبنفس تاثیر میذاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم نمیگه ولی من هر بیست دقیقه خودم میبرمش دستشویی اصلا پوشکش نکن بخاطر اینکه سر در گم میشه بچه ...

چند وقتشه پسرت ؟

نمی‌دونم همین روند و ادامه بدم یا بزارم چند ماه دیگه شروع کنم 

هرچی با مهربونیت بهش میگم فایده ندارد  هی براش توضیح میدم بعضی وقتا هم باباش قصه میگه براش تو ق ...

فقططط صبور باش من هفتع اولی ک میخاستم از موشک بگیر هر۱۰دقه میبردمش دستشویی تواین مدتم سعی میکردم کمتر مایعات مصرف کنه بعدشم کم کم راه افتاد دیگ ولی خب چن باری خودشو خیس کرد ک طبیعیه دیگ باید صبوری کرد 

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜

مث این میمونه ت رانندگی بلد نباشی ولی تورا بشونن پشت فرمون بگن رانندگی کن همه چیو بلد باش جای یادگرفتن استرس میگیری وازرانندگی متنفر  بچم همطوره

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
چند وقتشه پسرت ؟ نمی‌دونم همین روند و ادامه بدم یا بزارم چند ماه دیگه شروع کنم 

ادامه بدا چون هوا گرمه زودتر میتونی نتیجه بگیری شبا هم پوشکش نکن دو بار بیدار شو ببرش جیش کنه اولش گریه میکنه کم کم یاد میگیره پسرم آذر میشه سه سال الانم جیش داره نمیگه میخنده تنبله

سلام عزیزم سن از پوشک گرفتن۳/۵-۲/۵ سالگی هست،یعنی زود بخوای شروع کنی و بچه هم تمایل نشون بده ۲/۵سال ...

اخه دیر نیست تا سه سالگی 😭😭😭ما اصلا همچین موردی نداشتیم همه زود میگیرن 

نمی‌دونم چیکار کنم 😭😭😭😭امروز فقط دام میخواست گریه کنم گفتم یه تاپیک بزنم یه ذره راهنمایی بگیرم 

اخه دیر نیست تا سه سالگی 😭😭😭ما اصلا همچین موردی نداشتیم همه زود میگیرن  نمی‌دونم چیکار کنم ...

پسر بزرگ من دو سال و نیم بود

پسر کوچیکم ۳ سال.

آیا باید مقایسه کنم؟

اگر میخوای خودتون و پسرتون توی زندگی شادکام باشین، دست از مقایسه خصوصا در مورد بچه ها، بردارین.

اخه دیر نیست تا سه سالگی 😭😭😭ما اصلا همچین موردی نداشتیم همه زود میگیرن  نمی‌دونم چیکار کنم ...

نه عزیزم دیر نیست

نه به خودت فشار بیار نه به پسر گلت، اگه شک داری از یه مشاور کودک مشورت بگیر خیالت راحت میشه.

با کسی هم مقایسه‌ش نکن. در ظاهر از پوشک گرفتنه اما در باطن کلی روی اعتمادبنفسش تاثیر میذاره❤️

عزیزم شما تونستی بچتون از پوشک بگیری? دختر منم ۲ سال ۴ ماهشه از دیشب پوشکش نکردم ولی خیلی اذیت میکنه الکی میگه جیش دارم میبرمش جیش نمیکنه میاد بیرون جیش میکنه. گفتم اگه راه حای پیدا کردی به منم بگی