2777
2789
عنوان

چیکار کنم

364 بازدید | 22 پست

ببخشید من یک پسر 24 سالم و یک ترنسی که روحیه دخترونه داره ولی تو کالبد یک پسره و تیپ دخترونه میزنه از من خوشش اومده و بهم پیام میده و میخواد که باهام قرار بزاره

ولی خب از طرفی نمیخوام دلشو بشکونم به نظرتون چی بهش بگم ؟ اگه یهو بگم نمیتونم بیام سر قرار دلش میشکنه و خب محل زندگیش جوریه که به هم نزدیکیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو با یکی تو رابطه ی جدی هستی

اخه من کلا از گناه دروغ میترسم.... بعدشم واقعا تو رابطه نیستم ... راستش اون تو خیابون یک بار منو دیده و بهم گفت که دوسم داره و حتی دستمو گرفت که خب من واس اولین بار بود که گرمای دست یه دختر رو حس میکردم و بعدش بهش گفتم باید برم منتظرمن که خب واقعا منتظرم بودن

وای خدا ترسیدم...بگو اول عوض کن جنسیتتو بعد بیا...نمیخوام هم جنس باز باشم..اگرم دوست میخوای باشیم دوست معمولی عشق اینا نه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اخه من کلا از گناه دروغ میترسم.... بعدشم واقعا تو رابطه نیستم ... راستش اون تو خیابون یک بار منو دید ...

نمیدونم دیگه باید یه جوری پیچوند 

اینجا صادق باشی دلش میکشنه باز خودت بهتر میدونی 

من در همین حد میدونم..

تا جایی که میتونی سر راهش سبز نشو

اخه اول که متوجه نمیشه ادم که دختره و این که روحیش دخترونس و نمیخوام غرورش بشکنه و خب سر راهش نمیرم ولی تلگرام پیامم میده و ابراز علاقه میکنه

نمیدونم دیگه باید یه جوری پیچوند  اینجا صادق باشی دلش میکشنه باز خودت بهتر میدونی  من در ...

اونم بنده خدا دلم واسش میسوزه و میگه 25 سالشه....اونم دل داره بیچاره هعییی 

وای خدا ترسیدم...بگو اول عوض کن جنسیتتو بعد بیا...نمیخوام هم جنس باز باشم..اگرم دوست میخوای باشیم دو ...

اخه از طرفی واقعا بخوام بهتون بگم به خودش تا حالا نگفتم هیچ حسی بهش ندارم و اونم بالاخره دل داره

اخه از طرفی واقعا بخوام بهتون بگم به خودش تا حالا نگفتم هیچ حسی بهش ندارم و اونم بالاخره دل داره

خب بگو دوست معمولی باشیم و احساسات رو همون اول قاطی نکنیم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست