بونجول مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 705 عنوان حاملم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 91 پست ۸ماهمه ۴هفته اومدم خونه بابام خونه خودمون طبقه پنجم بدون آسانسور شهر غریب تو این ۴هفته هیچ زنگو پیام نداد حتی برای عید نیومد پیشم فقط یبار زنگ زدم گفت حوصله ندارم کاری نداری آنقدر دلم شکست خیلی اهکشیدم خیلی دلم شکست فقط میخواستم درد ودل کنم 1402/04/17 | 17:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26357 بله عزیزم دو تا اول مشابه هم بودن. یعنی خودم فهمیدم پسره. ولی سومی خیلی لاغر شدم و به طرز عجی ... بعد اینکه توی هر ۳ تا جفتت خلفی بود و اینکه میگن جنین پسر سمت راسته برای شما چقدر حقیقت داشت خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
بونجول مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 705 ۱۷سالته همش؟ شوهرت چن سالشه چند ساله ازدواج حردین بچه ناخواسته بود؟ اره ۲۴دوساله ازدواج کردیم ناخواسته نبود من مشکل داشتم باردار نمیشدم قراربود جدا بشیم بعددیدم ۱ماهه حاملم
انار_شیرین عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5435 آخه عزیزم نمیشه مرد خونه تنها بزاری منم بخاطر خودش زندگیش میگم میخواد چ غلطی کنه مثلا میخواد دختر بیاره؟ب درک بزار بیاره که کسی که اینکاره باشه زنشم خونه باشه ی قبرستون دیگه میره فکرم خراب شد ببخشید عزیزم گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟! با افتخــار شمالــی ام ❤️
اژدها_وارد_میشود عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2115 بله عزیزم دو تا اول مشابه هم بودن. یعنی خودم فهمیدم پسره. ولی سومی خیلی لاغر شدم و به طرز عجی ... راسته ک ترشی زیاد بخوری بچه سبزه میشه؟؟برا شما سبزه شد؟
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15935 بعد اینکه توی هر ۳ تا جفتت خلفی بود و اینکه میگن جنین پسر سمت راسته برای شما چقدر حقیقت داشت دو تا اول قدامی بودن ، سومی خلفی.عزیزم من این سمت چپ و راست رو اصلا یادم نمیاد 😅 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26357 دو تا اول قدامی بودن ، سومی خلفی. عزیزم من این سمت چپ و راست رو اصلا یادم نمیاد 😅 فدات شم ببخش انقدر سوال پرسیدم ممنون ک جواب دادی🥰🥰😍😍😍😍😍 خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
سلین1239 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 2884 میخواد چ غلطی کنه مثلا میخواد دختر بیاره؟ ب درک بزار بیاره که کسی که اینکاره باشه زنشم خونه باشه ی ... عزیزم هرمردی دوست داره زنش کنارش باشه و نیاز جنسیشم برطرف بشه
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15935 راسته ک ترشی زیاد بخوری بچه سبزه میشه؟؟برا شما سبزه شد؟ دو تا پسرای اولم سفید بودن ولی سومی به باباش رفته سبزه شده 😅 ترشی هم میخوردم نمیدونم ربطی داره یا نه 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
nasiiiim1373 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 567 دو تا اول قدامی بودن ، سومی خلفی. عزیزم من این سمت چپ و راست رو اصلا یادم نمیاد 😅 قدامی یا خلفی چ فرقی دارن؟کدوم راحتتره برا مادر؟
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15935 فدات شم ببخش انقدر سوال پرسیدم ممنون ک جواب دادی🥰🥰😍😍😍😍😍 اختیار داری عزیزم 💖💖 خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
اژدها_وارد_میشود عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2115 دو تا پسرای اولم سفید بودن ولی سومی به باباش رفته سبزه شده 😅 ترشی هم میخوردم نمیدونم ربطی داره یا ... اره میگن تاثیر داره😂
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15935 قدامی یا خلفی چ فرقی دارن؟کدوم راحتتره برا مادر؟ ببین اینا موقعیت های جفت هستن. جفت قدامی چون جلوی شکم قرار میگیره مادر ضربات جنین رو کمتر حس میکنه چیز خاصی ندارن جفت پایین باشه یا سرراهی ، خطرناکه و باید استراحت کنی 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15935 اره میگن تاثیر داره😂 پس واسه همونه 😁من سر دو تای اولم ، پرتقال و شیر زیاد خوردم 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
elman_mom عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 احساس میکنم بارداری یجوریه ک تو دیگرانو کلافه میکنی اوناهم تورو ،همش بخاطر هورمون هاست ،یا شاید شرایط بد جامعه هم بی تاثیر نیست واین گرمای لعنتیی تو ماه های آخر😤😤😤
اژدها_وارد_میشود عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2115 پس واسه همونه 😁 من سر دو تای اولم ، پرتقال و شیر زیاد خوردم 😍😍خدا برات نگهشون داره