2777
2789
عنوان

حاملم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 91 پست
بله عزیزم  دو تا اول مشابه هم بودن. یعنی خودم فهمیدم پسره. ولی سومی خیلی لاغر شدم و به طرز عجی ...

بعد اینکه توی هر ۳ تا جفتت خلفی بود و اینکه میگن جنین پسر سمت راسته برای شما چقدر حقیقت داشت

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

۱۷سالته همش؟ شوهرت چن سالشه  چند ساله ازدواج حردین  بچه ناخواسته بود؟

اره ۲۴دوساله ازدواج کردیم ناخواسته نبود من مشکل داشتم باردار نمی‌شدم قراربود جدا بشیم بعددیدم ۱ماهه حاملم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیزم نمیشه مرد خونه تنها بزاری منم بخاطر خودش زندگیش میگم 

میخواد چ غلطی کنه مثلا میخواد دختر بیاره؟

ب درک بزار بیاره که کسی که اینکاره باشه زنشم خونه باشه ی قبرستون دیگه میره 

فکرم خراب شد ببخشید عزیزم

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

بعد اینکه توی هر ۳ تا جفتت خلفی بود و اینکه میگن جنین پسر سمت راسته برای شما چقدر حقیقت داشت

دو تا اول قدامی بودن ، سومی خلفی.

عزیزم من این سمت چپ و راست رو اصلا یادم نمیاد 😅 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

دو تا اول قدامی بودن ، سومی خلفی. عزیزم من این سمت چپ و راست رو اصلا یادم نمیاد 😅 

فدات شم ببخش انقدر سوال پرسیدم 

ممنون ک جواب دادی🥰🥰😍😍😍😍😍

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

راسته ک ترشی زیاد بخوری بچه سبزه میشه؟؟برا شما سبزه شد؟

دو تا پسرای اولم سفید بودن ولی سومی به باباش رفته سبزه شده 😅 ترشی هم می‌خوردم نمیدونم ربطی داره یا نه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

فدات شم ببخش انقدر سوال پرسیدم  ممنون ک جواب دادی🥰🥰😍😍😍😍😍

اختیار داری عزیزم 💖💖 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 

قدامی یا خلفی چ فرقی دارن؟کدوم راحتتره برا مادر؟

ببین اینا موقعیت های جفت هستن. جفت قدامی چون جلوی شکم قرار میگیره مادر ضربات جنین رو کمتر حس می‌کنه چیز خاصی ندارن 

جفت پایین باشه یا سرراهی ، خطرناکه و باید استراحت کنی 

اره میگن تاثیر داره😂

پس واسه همونه 😁

من سر دو تای اولم ، پرتقال و شیر زیاد خوردم

احساس میکنم بارداری یجوریه ک تو دیگرانو کلافه میکنی اوناهم تورو ،همش بخاطر هورمون هاست ،یا شاید شرایط بد جامعه هم بی تاثیر نیست واین گرمای لعنتیی تو ماه های آخر😤😤😤