2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
چسبندگی داشتین؟

بله متاسفانه؛ یعنی قشنگ زایمان کردم از دردش انگار 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نداره ؟ واقعا گفتی؟  من مردم از دردددد شدید خیلی تجربه بدی بود الانم نوشتن بخاطر ترس از او ...

گلم  بخاطر چی دوبار  ؟؟؟؟

باراول چراکارساز نبوده؟؟

کلا عکس  رنگی  چکارمکنه؟؟؟

اگه ادم نره چیمیشه؟؟😥

واقعا شوخیت گرفته که نوشتی درد نداشت؟

من اولین نفر رفتم عکس رنگی دارم ابن سینا. با اینکه لوله هام باز بود و چسبندگی نداشتم چناااااااان درد وحشتناکی گرفتم که خدا رو صدا میزدم. چون جیغ و داد نکردم نفرهای بعدی فکر کردند درد نداشت خخخخخ

چقدر زن بودن سخته.

چرا قبلش شیاف نذاشتی؟

نگفته بودن بهم فقط نیم ساعت قبلش یه دونه قرص مسکن خورده بودم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
درد نداره ؟ واقعا گفتی؟  من مردم از دردددد شدید خیلی تجربه بدی بود الانم نوشتن بخاطر ترس از او ...

اینکه اره 

اما اگه تهرانی بگو بهت یجا معرفی کنم یخورده گرونه اما عالیه

نیک ساعت قبلش شیاف دادن بهم با دوتاقزص مسکن که دردنداشتهذباشم‌ولی اینکه رحمم سالم بود به کنار 

خانومی بود یه چسبندگی داشت اما باز اونجوری وحشتناک درد نداش بخاطر همون قرصا

صبر
داخل عکس ک ننوشت چسبندگی داشتی.زده نرمال.ولی خانمه گف شاید چسبندگی داشتی که رفع شد با عکس.نمیدونم وا ...

خب واشده اولش درد داشته چسبندگی کمی بوده ک با ماده پا شده

صبر
گلم  بخاطر چی دوبار  ؟؟؟؟ باراول چراکارساز نبوده؟؟ کلا عکس  رنگی  چکارمکنه؟؟؟ ...

دفعه اول برای باردار نشدنم بود .که رفتم عکس همون ماه باردار شدم 

الانم بخاطر چسبندگی باید برم که میترسم 

واجب نیست .برای بارداری مشکلات رحمی 

شُکر 
واقعا شوخیت گرفته که نوشتی درد نداشت؟ من اولین نفر رفتم عکس رنگی دارم ابن سینا. با اینکه لوله هام ب ...

نه قربونت برم خب منم انجام دادم امروز ولی درد نداشتم اصلا منو خیلی ترسوندن اما اصن درد نداشتم مگه به واژنتپون بی حسی نزد؟

صبر