2777
2789
عنوان

کمکم کنین :)

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 39 پست
میتونم مشکل اصلیت رو بپرسم؟

کاش میتونستم بگم مشکلم چیه

کاش میتونستم‌بگم دردم چیه

نمی دونم

فقط میدونم شدیدا بهم ریختم و حالم از خودمو زندگی بهم میخوره

احتمالا بگم دلیلی نداره ولی سالای سختی رو پشت سرگذاشتم :)

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
می فهمم درکت میکنم عزیزم ولی همیشه همینجور باقی نمیمونه یکم امیدوار باش

هروقت امیدوار بودم یچیزی بود که ناامیدم کنه

هروقت خوبیم یچیزی هست حالمونو خراب کنه

وقتی نا امید باشی وقتی غمگین باشی و حالت از همه چی بهم بخوره دیگه نمیتونن آسیب بزنن :) 

تو میتونی یکازی کنی ک جنازه درد جسمی یکشه؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همبنو میگن .کاش میفهمیدین ک حال نفس کشیدن ندارم چ برسه ب تغییردادن زندگیم

میفهمم میگم تو شرایط شما بودم و هستم ولی اون چیزایی که تو فکرتون میگذره اصلا راه حل خوبی نیست 

امید و توکل به خدا فقط همین ❌

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

میفهمم میگم تو شرایط شما بودم و هستم ولی اون چیزایی که تو فکرتون میگذره اصلا راه حل خوبی نیست  ...

بیخیال 

امیدو توکل چیزی رو جلو نمیبره فقط داری خودتو گول میزنی

کاش میتونستم بگم مشکلم چیه کاش میتونستم‌بگم دردم چیه نمی دونم فقط میدونم شدیدا بهم ریختم و حالم ا ...

خب گذروندی و تموم شده

الان لازم نیس حتما کاری کنی لازم نیس حتما تغییری تو زندگیت ایجاد کنی

این چند وقتم میگذره میتونی گریه هاتو بکنی حوصله هیچی نداشته باشی از اتاقت نتونی بری بیرون

ولی همه اینا میگذره🥲

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
خب گذروندی و تموم شده الان لازم نیس حتما کاری کنی لازم نیس حتما تغییری تو زندگیت ایجاد کنی این چند ...

فکر میکنی میگذره 

من تازه ۱۹ سالم شده انقدر خاطره ی بد تو ذهنمه

میگی گذشته تموم شده

کحا تموم شده همش هرروز تکرار میشه

هرروز ک از خواب بیدار میشم چندثانیه ای ک یاد نیست همچین اتفاقایی افتاده و دوباره یادم میاد هرروز دردش مثل اوله 

یجوری شدم تو نوزده سالگی واقعا هیچی  وحود نداره ک‌بخوام‌انجام بدم  برای هیچی هیچ ذوقی ندارم هیچی نیست ک بخوام تجربه کنم یا حس کنم

فقط هرروز با چیزای بیشتری باید کنار بیام و فکر نکنم انرژیش داشته باشم:)

بیخیال  امیدو توکل چیزی رو جلو نمیبره فقط داری خودتو گول میزنی

هیچ وقت تو کار خدا شک نکنید

این روزا هم میگذره... بالاخره روزای خوبم میاد براتون... یه روزی میشه به تاپیکای الانتون میخندید👍

فقط توکل به خدا و ایمان به خدا و امید رو تو خودتون زنده کنید ولاغیر❌

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

فکر میکنی میگذره  من تازه ۱۹ سالم شده انقدر خاطره ی بد تو ذهنمه میگی گذشته تموم شده کحا تموم ...

من تو ۱۷ سالگی افسرده تر از شما بودم با گذشته ی خیلی بد

نمیگم سریع ولی بعد یکی دوسال اوکی شدم

بخدا که شرایطم بدتر بود ببین تو الان داری پیامای منو میخونی و جوابمو میدی من حتی با کسی حرف نمیزدم 

اینو یادت باشه که اگه کسی قبل از تو تونسته ازش بگذره پس توم‌میتونی من واقعا اهل شعار دادن نیستم ولی بنظرم یکم تلاشتو بکن حالتو خوب کنی

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
من تو ۱۷ سالگی افسرده تر از شما بودم با گذشته ی خیلی بد نمیگم سریع ولی بعد یکی دوسال اوکی شدم بخدا ...

چی بگم... دیگه به هیچی باور ندارم ۱۹ ساله قراره همه چی درست شه ولی نمی شه

مطمئن نیستم ک بتونم باور کنم

ولی مرسی :)

سرم داره‌میترکه چندتا قرص شاید درستش کنه

چی بگم... دیگه به هیچی باور ندارم ۱۹ ساله قراره همه چی درست شه ولی نمی شه مطمئن نیستم ک بتونم باور ...

ولی طی این چندسال اونطور که باید تلاشی نکردی برای بهتر شدنت

اگرم کردی یبار دیگه تلاشتو بکن 

به حرفای باباتم‌ فکر نکن عزیزم این بحثا پیش میاد بین همه

امیدوارم حالت خوب شه و یه مسکن بخور و بخواب

شبت بخیر