girllkurd مدیر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 عنوان حاضر جوابی | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست من خیلی حاضر جوابم و خیلی هم لحنم تند و تیزه واقعا خودم دوس ندارم این مدلی باشم هرچی سعی میکنم صبور باشم جواب کسیو ندم اصلا نمیشه. مثلا کسی حرفی بزنه انگار جواب ندم نمیشه ی چیزی ازم کم میشه یا منو چی فرض میکنه. شما چجور صبورین؟ لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 1402/04/17 | 01:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 من اونیم که اون لحظه جوابی ندارم یه هفته بعد زیر دوش حموم میفهمم باید اونجوری جواب میدادم آخی خسته نباشی. من اون لحظه انقد میگم ک خودم خجالت میکشم😐 لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
ngdvkev عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5131 چ خوب چجور خودتو کنترل میکنی همینجوری می دونم زر زر میکننحاضرم به میل خودم دیوونه باشم تا میل یکی دیگه عاقلالبته عونا خودشون دیوونن😅🙄 !؛...I Don't have a text to express my mood
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 دوران دبیرستان اینطور بودم، یسری ضربه ها خوردم و عاشق شدم و قسمت نبود بعد اون اینقدر آروم شدم که اکث ... منم راحت حذف میکنم ولی خب فامیل خیلی نزدیک و چیکار میشه کرد لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 بیا بم یاد بدع اگه یکی هربار ببینتت بگه چقد خوشکلی یا خوشکلی چی بش میگییی؟ یا اگه شرای ... اینجوری بلد نیستم فقط میتونم طرفو جرواجر کنم 😂😅 لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
ngdvkev عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5131 آخی خسته نباشی. من اون لحظه انقد میگم ک خودم خجالت میکشم😐 ولی همیشه اعتماد به نفسم صفره مخصوصا تو مدرسه !؛...I Don't have a text to express my mood
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 دوران دبیرستان اینطور بودم، یسری ضربه ها خوردم و عاشق شدم و قسمت نبود بعد اون اینقدر آروم شدم که اکث ... منم ضربه خوردم جدا شدم 😔 لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3705 اینجوری بلد نیستم فقط میتونم طرفو جرواجر کنم 😂😅 پوووف چ خشن اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 ولی همیشه اعتماد به نفسم صفره مخصوصا تو مدرسه خودتو دوس داشته باشی اعتماد ب نفست هم میره بالا. کلا هیچکی واست مهم نباشه لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 پوووف چ خشن آره ولی خودم خسته شدم اصلا اینجوری دوس ندارم لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
ngdvkev عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5131 خودتو دوس داشته باشی اعتماد ب نفست هم میره بالا. کلا هیچکی واست مهم نباشه به بند کفشامم نیستن می دونم خودشون هم نمود نیستن !؛...I Don't have a text to express my mood