2777
2789
عنوان

اینا عادیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 32 پست
خب این نمیتونه نشونه قطعی باشه ممکنه بلد نباشه برای بقیه میمونه یا کلا برای همه همینه؟ قهر هم خب خ ...

ن اتفاقن داداشاش میمیرن واسه زناشون باباشم رو حرفه مامانش حرف نمیزنه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=299641884]عادت کرده دیگه[/QUOTاشکال نداره عزیزم از الان به بعد عادتشو عوض کن . یه کم کارت سخت میشه چون از تغییر رفتارت یهو ممکنه اعتراض کنه ولی اصلا اشکال نداره سعی کن تمرین کنی وقتی قهر کرد اهمیت نده برای خودت برو تفریح خوش باش اگه درست شد و اخلاقاش گذاشت کنار که چه بهتر اگه درست نشد یا بدتر شد کلا بزارش کنار . فعلا سعی کن زیاد باهاش دابطه جنسی نداشته باشی یا خیلی محافظت شده باشه چون منم شوهرم این شگلی بود اخلاقمو عوض گردم بدتر شد دیگه ازش جدا شدم 

داشتم رابطه🤦‍♀️همش بهم میگفت اگه رابطه نداشته باشیم پس معلومه دوسم نداری منم خر شدم خاک توسرم😭😭

عیب نداره فقط پیشگیری سفت و سخت داشته باش حتما برو دکتر زنان مشاوره تنظیم جمعیت بگیر یه وقت خدایی نکرده باردار نشی

[QUOTE=299641884]عادت کرده دیگه[/QUOTاشکال نداره عزیزم از الان به بعد عادتشو عوض کن . یه کم کارت سخت ...

خیلیی حق به جانبه کلن هرچی بگه من ناراحت شم میگه شوخی بود ولی من هرچی بگم جدیه

رفتارش نسبت به بقیه چطوره ؟ با اونا گرم و صمیمی برخورد میکنه؟ تا حالا دور نبودین ببینی دلتنگ میشه ...

نوالا باهمه خیلی خوب رفتار میکنه

اشکال نداره،هنوز دیر نشده ،میتونی جدا بشی به نظرم ،اصلا این دوران برای همین هست ،که ببینی میتونی با ...

چشمه بازارو کور کردم با شوهرکردنم

خیلیی حق به جانبه کلن هرچی بگه من ناراحت شم میگه شوخی بود ولی من هرچی بگم جدیه

ببین نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی توصیفاتت عین شوهر سابق منه اونم همینجوری بود به خواهراش بیشتر از من اهمیت میداد مثلا خواهرش زنگ میزد میگفت برو مدرسه دنبال بچم میرفت بیا دنبالم میخوام برم ارایشگاه میرفت ولی میخواست منو برسونه یا انقدر غر میزد یا گلا میگفت کار دارم نمیتونم برسونمت . اگه چیزی میگفت من ناراحت میشدم میگفت حتما برداشت خودت اشتباه بوده!