2777
2789
نی نی سایت مگه می‌ذاره کاری هم بکنیم😁 دارم ب خانمی پیام‌میدم که قبر مادرش کنار پسرمه راضیش کنم ...

خدا نکنه عزیزم خدا پسر تو بیامرزه چطور فوت کرد

متولد ۱۳۶۹ هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم خدا پسر تو بیامرزه چطور فوت کرد

عفونت ریه عفونت بیمارستانی و تمام 

مرگ حقه عزیزم مگه من از بچه م عزیزترم یا خونم رنگینتره که نمیرم 

چندوقته که داغونم بغیرررر از مرگ هیچی از خدا نمیخوام 

الانم در ب در دنبال یه قبرم که کنار پسرم باشم خانمه راه نمیاد 

توروخدا دعا کنین این‌قبره برام جورشه اگه این قبره جورشه باز پسرم‌تو بغلمه دقیقا کنارشه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
نوش جون

ممنون 

التماس دعا 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...