2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی😍 روتین موهات شامل چیه؟ 

قبل حموم به موهام روغن میزنم بعد میزارم یک ساعتی باشه بعد میرم حموم بعد حموم از هیچ ابزار حرارتی برای خشک کردن موهام استفاده نمیکنم میزارم خودشون خشک بشن بعدم که استفاده از اسپری آبرسان و سرم مو

توی هفته 2بار برس مو رو تمیز میشورم بعدم میزارم تو آفتاب خشک بشه

هر روز هرروز که میخوام موهامو برس بکشم اول اسپری آبرسان میزنم بعد برس میکشم باز یکم سرم مو میریزم کف دستم به ساقه ی موهام میکشم بعد دوباره برس میکشم که به همه جا یکسان برسه بعدم میبافم

اینطوری هم موهای سالمی دارم هم موهای خوشبو 

هر چند مدت یکبار نوک موهام رو خودم با قیچی مخصوص موهام مرتب و یکدست میکنم 

اگه دقت کنی بعضی چیزایی که میگم خیلی ساده ان ولی کاربردی ولی به صورت مستمر که انجام بشن نتیجه بخش میشن 

حالا اگه سوال دیگه ای هم داری بپرس که من عاشق حس خوبیم که از جواب دادن بهتون بهم منتقل میشه

عزیزم اسپری ضد حرارت چه مارکی؟  قبل از بابلیس می شه استفاده کرد؟

بزار بگم 

اسپری ضدحرارت الان مارک های مختلفی توی بازاره که شما میتونی با توجه به بودجه ات بخریش 

اصلا اسپری ضدحرارت کارش همینه که قبل استفاده از ابزار حرارتی روی مو اسپری بشه تا یه لایه ای روی مو ایجاد بشه که وقتی ما با ابزار حرارتی داریم به مو حالت میدیم از مو حفاظت بکنه

روغن میزنی به ساقه یا ریشه؟ بعد میشوری؟ روغن ارگان چه مارکی میزنی؟ چه مقدار روغن میزنی؟ 

ریشه میزنم و ته موهام نه نمیشورم 

۲قطره میریزم کف دستم برا ریشه

۱ قطره برا ته موها 

مارکشو نمیدونم الان در دسترسم نیس بگم

عزیزم اسپری ضد حرارت چه مارکی؟  قبل از بابلیس می شه استفاده کرد؟

بله عزیزم 

مال من برند لورآل هست فکر کنم بالا نوشتم ویشی الان نگاه کردم لورآله و اینکه قبل از هر کاری که به مو‌حرارت وارد بشه میزنی 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
ویی😐این ساب چیه یکی توصیح بده

یکسری کد هایی توی آهنگ جاگذاری شده که روی ناخودآگاه انسان تاثیر می زاره و این فرکانس ها ، فرکانس سیستم عصبی انسان رو هم موج با خودش می کنه و باعث تغییرات میشه و یجورایی رو کد های دی ان ای هم تاثیر می زاره